fbpx

Seurakunnan pulmaseikkailut

Pulmaseikkailu seurakunnan kerhoon

Tie Jumalan luokse -HupaLaatikko on kehitetty seurakunnan varhaiskasvatuksen tarpeisiin.  Pulmaseikkailun avulla pystyt käymään 3-8-vuotiaden lasten kanssa läpi evankeliumin keskeisiä teemoja mieleenpainuvasti. Laatikon värikkäät kuvat, uudenlaiset hoksaamista vaativat pulmatehtävät, jännät sorminäppäryyttä harjoittavat lukot voimistavat tarinan opetuksia ja jäävät takuuvarmasti uudenlaisena elämyksenä lasten mieleen.

Seurakunnan kerhoon peli
Pääseekö lentokoneella Jumalan luo? Vuokraa tai osta kerhotoimintaan sopiva pulmaseikkailu.

kivaa tekemistä lapsille - helppoa aikuiselle

pelin järjestäminen lapsille

HupaLaatikon mukana tulevat selkeät ohjeet, kuinka peli valmistellaan. Aluksi aikuinen piilottaa vihjeet valittuun tilaan ja sen jälkeen hän valmistelee lapset seikkailuun lukemalla heille taustatarinan. Aikuinen ohjaa seikkailun kulkua ja ryhmä yhdessä keskustelee pulmista ja niiden ratkaisuista.

Suosittelemme, että HupaLaatikkoa ratkotaan enintään 6 lapsen pienryhmässä, jolloin jokainen pääsee osallistumaan etsimiseen ja pulmien ratkaisemiseen. Yhden ryhmän pulmaseikkailu kestää noin 30 minuuttia, riippuen paljon myös vihjeidän piilopaikkojen vaativuudesta.

”Tässä kuvassa on viisi kaverusta, jotka ovat tällä hetkellä eksyksissä ja surullisia. Haluaisitteko auttaa heitä? Jumala on opettanut meille asioita, joiden avulla me pääsemme lähemmäs Häntä ja meille tulee parempi olo. Tässä seikkailussa te pääsette tutustumaan näihin asioihin ja auttamaan kuvan lapset Jumalan luo.”

monenlaiset Pulmatehtävät

Keksitkö mihin iltarukoukseen nämä kuvat liittyvät?

Rukous

”Me ei voida nähdä Jumalaa, mutta me voidaan jutella hänen kanssaan tämän avulla. Se ei ole kännykkä. Mikähän se mahtaisi olla? Kyllä, se on rukous. Sen avulla voimme kertoa Jumalalle huoliamme ja pyytää hänen apuaan.Tänne on vielä kätketty yksi rukous. Sen rukouksen voitte kuulla ääneen. Kun löydätte rukouksen, ja järjestätte siinä mainitut asiat, niin saatte viimeisen lukon auki. ”

"Sinä oot ihan tyhmä..."

Anteeksi pyytäminen ja anteeksianto

”Ihmiset eivät aina osaa käyttäytyä hyvin toisiaan kohtaan, ja siitä tulee usein paha mieli sille, jota kohtaan käyttäydytään huonosti, mutta myös sille, joka teki väärin. Väärin tekeminen ei kuitenkaan estä meitä pääsemästä Jumalan luokse, vaan Jumala on antanut meille näihin tilanteisiin anteeksi pyytämisen ja anteeksi antamisen. Ennen eksymistään lapset olivat tehneet vääriä tekoja. Auta selvittämään mitä on tapahtunut ja auta lapsia pyytämään anteeksi niin saat seuraavan lukon auki.”

UV-valossa
Lapset ratkovat tehtävää UV-valojen avulla.

usko

”Me ei voida nähdä Jumalaa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi olemassa. Jumala on antanut meille uskon, jonka avulla me voimme kokea hänen olemassaolonsa. Oletteko te nähneet tässä huoneessa valkoisia sydämiä? Voisitteko uskoa, että tästä huoneesta löytyy sellaisia? Annan teille nyt sellaiset taskulamput, joiden valossa voi nähdä asioita, jotka ovat tavallisesti näkymättömiä…”

hinnasto

Varaa vuokralaatikko hyvissä ajoin. Toimitamme laatikon edellisen viikon lopulla, jotta ohjaajanne ehtivät tutustua laatikkoon ennen kerhokokoontumisia. Ostettavien Hupalaatikoiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3 viikkoa tilauksesta. 

vuokraus viikoksi

100 €

Pienille seurakunnille edullinen vaihtoehto

Sis. postikulut edestakaisin ja alv 24 %

Suunnittele etukäteen ja kierrätä viikon aikana HupaLaatikko useammassa seurakunnan päiväkerhossa.

Lisäviikko 80 €/viikko

osta pidempiaikaiseen käyttöön

350 €

Isommille seurakunnille yhteiseen käyttöön

Sis. postikulut ja alv 24 %

Laatikot ja niiden sisältö on tehty kestämään käyttöä ja aikaa.

Kysy tarjousta useammasta laatikosta!