Asiakaspalautteet

Kiinnostaako sinua tietää, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet HupaLaatikko-vuokrauksesta? Lue heidän antamiaan palautteita

My project is me -blogin Jenni järjesti Yksisarvisseikkailumme tyttärensä synttäriohjelmaksi. Samana viikonloppuna juhlittiin myös pojan kaverisynttäreitä, ja siellä ratkottiin haastavampaa Botcorpia. Jennin kokemuksia pakopeleistämme ja synttäreiden järjestämisestä pääset lukemaan hänen blogistaan.

Alapuolelta löydät pelikohtaisesti jaoteltuna asiakkailtamme saatuja palautteita. Klikkaa kiinnostaviin asiakaspalautteisiin:

Pormestarin unilelu | Yksisarvinen | Monsterit | Botcorp

Pormestarin unilelu

Seikkailu lähimetsässä

Pidettiin seikkailu lähimetsässä ja toimi siellä erinomaisen hyvin. Pojat juoksivat ihan innoissaan ja ratkoivat tehtäviä hyvässä tiimihengessä. UV-lamppuvihjeistä tykättiin ja pikkusiskon mielestä nalle oli söpö! Kiitos! Oli mukavaa aivojumppaa synttäreille! Varmasti vuokrataan teiltä toistekin ja suositellaan kavereillekin.

        11-vuotiaita – Maija S

Muokkausta tarinaan

Laatikko näytti jännittävältä ketjun ja lukkojen ansiosta. Hyvät ja selkeät ohjeet ja mahdollisuus muokata tarinaa. Meillä etsittiin Messin kadonnutta MM-pokaalia.

7-vuotiaat pelaajatAnna

Peli isolle poikaporukalle

Ummikkona vain toivoin, että tällaista voisi vuokrata kotiin. Onneksi löysin Hupan sivut Googlen avulla. Kaikki 13 poikaa tykkäsivät tosi paljon! Molempia ryhmiä piti jossain tehtävässä auttaa, mutta ei se ollut huono juttu. Osa lapsista piti etsimisestä, osa taas ratkomisesta. Tosi näppärästi pääsivät arvoituksissa eteenpäin. Tämä oli aikuiselle helppo tapa saada iso poikaporukka tekemään jotain yhdessä.

        8-10 vuotiaita – Marja K

Harjoitusta yhteistyötaidoille

Hyvää harjoitusta yhteistyötaidoille, sopivasti energian purkua! Me järjestettiin peli niin, että etsiminen tapahtui ulkona metsässä. Tässä seikkailussa hyväkuntoisetkin saivat riittävästi haastetta. Pojat tarvitsivat enemmän apua tehtävien ratkomiseen, tytöt taas etsintään. Lapset pitivät tarinasta!

       8-10 vuotiaita – Jenni K

Helppo ohjelmanumero synttäreille

Tilaaminen ja järjestäminen oli super helppoa. Ohjeet olivat selkeät. Järjestimme ulkona pelin ja piilotettavaa riitti hyvin suht laajalle alueelle. Pelasimme 4 ja 5 henkilön joukkueissa ja määrä oli juuri sopiva. Tunti pelissä kesti ja lapset jaksoivat keskittyä koko sen ajan erittäin hyvin. Peli oli mielenkiintoinen. Lapsista hauskinta tuntui olevan, kun vihjeitä löytyi ja kun lukot aukesivat. Saivat heti alussa yhden lukon auki ja se selvästi nostatti tunnelmaa. Kiva siis, että oli myös yksinkertaisia lukkoja.
Aikuiselle tämä oli helppo ohjelmanumero, ei tarvinnut paljoakaan etukäteisvalmisteluja. Etukäteen jännitti vähän vaikeustaso, mutta se oli lopulta juuri sopiva ja lapset hoksasivat vihjeet hienosti. Muutaman vinkin joutui aikuinen antamaan. Kiitos!

       7-8-vuotiaita – Henni M

Oivaltamisen riemua

Valmistelu oli jännää ja mielenkiintoista. Lapset heittäytyivät tarinaan ja vihjeet uv-lamppuineen ja salakirjoituksineen piti mielenkiinnon koko pelin ajan. Lapsista huomasi mahtavasti oivaltamisen ja onnistumisen riemun. Vaikka alkuun vihjeet ja niiden yhdistäminen lukkoihin tuntui monimutkaiselta, niin ei se käytännössä ollutkaan ja lapset osasivat itse edetä yllättävän taitavasti.

       7-8-vuotiaita – Sanni R

Yksisarvinen

Onnistumisen kokemuksia

Tehtävät olivat riittävän haastavia, eivät kuitenkaan liian vaikeita. Parasta oli lasten yhteinen tekeminen, onnistumisen kokemukset ja tietty laatikon avaaminen. Olimme lisänneet laatikon sisälle vielä vähän extrapalkintoja, lapset tykkäsivät! Aikuisen piti etukäteen perehtyä huolella. Hyvä, että toimitus oli nopea ja laatikko tuli hyvissä ajoin.

        8-9-vuotiaita – Johanna P

Mahtavaa tekemistä

Lapset tykkäsivät tehtävistä todella paljon ja kehuivat karttoja upean näköisiksi. Aivastusten etsiminen melkein pimeässä huoneessa oli lasten mieleen. HupaLaatikko oli aivan mahtavaa tekemistä kaverisynttäreille ja lapset viihtyivät hyvin sen parissa. Tehtävät olivat sopivan haastavia osallistujille.

        10-vuotiaita – Sarianne T

Onnistumisen riemua

Järjestely onnistui, pelasimme ulkona. Sää oli kuuma ja me aikuiset olimme suunnitelleet hieman liian haastavan ”radan”, mutta hyvin saatiin peli loppuun! Hopeisen tähden ja kukkien tehtävä oli vaikea ja kurkkasimme koodin. Lasten mielestä peli oli hauska ja vaikea – siksi onnistumisen riemu aivan valtaisa!!! Suosittelen lämpimästi!!

       8-vuotiaita – Miia K

Vaihtelevat tehtävät

Todella hyvä tarina ja mukavat, vaihtelevat tehtävät ja lukot. Tarina oli helppoa tehdä näinkin nuorille helpoksi aikuisen avustuksella. Tyttöporukka tykkäsi pelistä valtavasti ja se oli kuulemma parasta synttäreissä. Lasten mielestä parasta oli tutkia yksisarvisen aivastuksia pimeässä lampulla, se oli jännittävää.

       5-6-vuotiaita – Sanni P

Sopiva vaikeustaso

Vuokrasimme Yksisarvisen ja Pormestarin unilelun. Järjestimme pelit kotona sisätiloissa. Järjestelyihin meni noin 20-30 minuuttia/peli. Lapset olivat innoissaan. Oivaltamisen riemua oli kiva katsella. Pelien vaikeustaso oli sopiva.

        7-11-vuotiaita  Jaana K

MonsterIT

Monipuoliset vihjeet

Erilaiset arvoitukset olivat lasten mielestä parasta. Aikuisena olin tyytyväinen myös erilaisiin/monipuolisiin vihjeisiin, mitkä pitivät mielenkiintoa yllä. Parasta oli kuitenkin se, että lapset tekivät yhteistyötä ja keskittyivät hienosti tehtäviin.

       5-8 vuotiaita – Saana K

Jännän pelin järjestäminen

Puhuva muumion pää oli jännintä. Synttäreillä oli poikia ja talo oli pimeä. Käytössä oli taskulamput, joten muutenkin oli sopivan jännää! Lisäsin peliin itse hämähäkkitehtävän omalla lukolla!

9-vuotiaat pelaajat

Selkeät ohjeet

Käytimme pojan synttäreillä. Herkkuteema sopi hyvin synttäreihin! Lasten mielestä parasta oli uv-kummitukset. Aikuisten mielestä se, että oli paljon etsittävää, tarina oli mielenkiintoinen ja ohjeet selkeät. Nuorempien lisäohjeilla oli sopiva haastetaso. Kartassa oli hyvät kuvat, oli helppo tarkistaa onko kaikki löydetty. SUOSITTELEN!

       8-vuotiaita – Laura R

Hieno kokemus

Ihan hirveästi kiitoksia, meillä oli tosi mukavat 8-vuotissynttärit! Lapsia oli 7 ja jaoimme heidät jahteen ryhmään (kaikki 7-9 -vuotiaita poikia). Peli ei todellakaan ollut liian helppo, ei myöskään liian vaikea, toki lapsen temperamentista riippui, kuka jaksoi keskittyä ja kenellä lopahti into hetkittäin. Tällöin isoveli otti ohjat käsiinsä ja houkutteli vihjeiden perusteella onnistumisen kokemukseen myös ne, jotka tuppasivat jäämään vähän syrjään. Joka tapauksessa – isosti suosittelen synttäreitä järjestäviä tilaamaan hupalaatikon! Olen henkilökohtaisesti jotain tällaista toivonut jo kauan! Hieno kokemus!

       7-9-vuotiaita – Annamari K

Yhteistyötä ja iloa

Järjestäminen oli helppoa. Lasten mielestä parasta oli, kun ymmärsi vihjeen ja sai lukon auki. Aikuisen mielestä parasta oli nähdä lasten yhteistyö ja ilo, kun saivat tehtävän ratkaistua.

        6-8-vuotiaita – Lotta R

Botcorp

Peli imaisi mukaansa

Seikkailun järjestäminen sujui hyvin, mutta edellytti aikuisen kunnollisen perehtymisen peliin. Alun pienen epäröinnin jälkeen peli imaisi kaikki pojat mukaansa. Pelinjärjestäjältä vaadittiin pelisilmään huomata, milloin antaa lisävihjettä pelaajille, jotta mielenkiinto säilyi. Synttärisankarin kommentti oli: ”Paljon parempi kuin odotin!”.

        11-vuotiaita – Petra S

Uudenlaista tekemistä

Mahtava keksintö! Seikkailun järjestäminen onnistui oikein hyvin. Ihan uudenlaista tekemistä lasten synttäreille. Lasten mielestä kaikki oli kivaa, uv-lamppujen käyttö oli erityisen jännää. Tehtävät olivat sopivan haastavia.

        10-11-vuotiaita – Terhi R

Sopiva haastavuustaso

Sujui oikein hyvin. Kun pääsi itse sisälle vihjeisiin, niin oli helppo ohjata lapsia tarvittaessa. Vilkkuvalolle en tiennyt käyttötarkoitusta. Tehtävät olivat sopivan haastavia.

        7-9-vuotiaita – Jenna P

Hauskaa tekemistä

Meillä oli vuokralla BotCorp ja Pormestarin unilelu. BotCorp oli haastavampi ja lapset pitivät siitä enempi, joutuivat miettimään pulmia. Oli mukava sisustaa kodinhoitohuone labraksi ja piilottaa tavarat huoneisiin. Lapset tykkäsivät kovasti!! Voin suositella!

       9-12-vuotiaita

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00