Asiakaspalautteita HupaLaatikoista

Kiinnostaako sinua tietää, mitä mieltä muut vanhemmat ovat olleet HupaLaatikko-vuokrauksesta? Lue heidän antamiaan palautteita

My project is me -blogin ihanan aktiivinen Jenni järjesti Yksisarvisseikkailumme tyttärensä synttäriohjelmaksi. Samana viikonloppuna juhlittiin myös pojan kaverisynttäreitä, ja siellä ratkottiin haastavampaa Botcorpia. Jennin kokemuksia pakopeleistämme ja synttäreiden järjestämisestä pääset lukemaan hänen blogistaan.

Kiljusten blogia kirjoittava perhepäivähoitaja Minna järjesti teinipojalleen synttärit Wazzaa-pakopelin parissa. Jos kaipaat vinkkiä teinin synttärijärjestelyihin, niin vilkaista kekseliään Minnan blogikirjoitusta.

“Isosti suosittelen synttäreitä järjestäviä tilaamaan HupaLaatikon. Olen jotain tällaista toivonut jo kauan. Hieno kokemus!”

― Annamari K

Alapuolelta löydät pelikohtaisesti jaoteltuna asiakkailtamme saatuja palautteita.

Klikkaa kiinnostaviin asiakaspalautteisiin:

Pormestarin unilelu

Yksisarvinen

Monsterit

Botcorp

Wazzaa

Pormestarin unilelu

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Pidettiin seikkailu lähimetsässä ja toimi siellä erinomaisen hyvin. Pojat juoksivat ihan innoissaan ja ratkoivat tehtäviä hyvässä tiimihengessä. UV-lamppuvihjeistä tykättiin ja pikkusiskon mielestä nalle oli söpö! Kiitos! Oli mukavaa aivojumppaa synttäreille! Varmasti vuokrataan teiltä toistekin ja suositellaan kavereillekin.

        11-vuotiaita – Maija S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Ummikkona vain toivoin, että tällaista voisi vuokrata kotiin. Onneksi löysin Hupan sivut Googlen avulla. Kaikki 13 poikaa tykkäsivät tosi paljon! Molempia ryhmiä piti jossain tehtävässä auttaa, mutta ei se ollut huono juttu. Osa lapsista piti etsimisestä, osa taas ratkomisesta. Tosi näppärästi pääsivät arvoituksissa eteenpäin. Tämä oli aikuiselle helppo tapa saada iso poikaporukka tekemään jotain yhdessä.

        8-10 vuotiaita – Marja K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Haastetta sopivasti 9-10-vuotiaille. Järjestimme ulkotiloissa 8 hengen ryhmissä, halukkaille riitti puuhaa. Lapset ratkoivat innokkaasti vihjeitä yhteistyössä.

       9-10-vuotiaita – Paula M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Oli sopivasti haastetta. Jaksoivat hyvin tehdä eivätkä tarvinneet kovin paljon aikuisen apuja.

       9-vuotiaita – Heta WT

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvää harjoitusta yhteistyötaidoille, sopivasti energian purkua! Me järjestettiin peli niin, että etsiminen tapahtui ulkona metsässä. Tässä seikkailussa hyväkuntoisetkin saivat riittävästi haastetta. Pojat tarvitsivat enemmän apua tehtävien ratkomiseen, tytöt taas etsintään. Lapset pitivät tarinasta!

       8-10 vuotiaita – Jenni K

Yleisarvio: Hieman parannettavaa

Oli aika vaikea ja lapset tarvitsivat paljon apua. Lukkojen avaaminen oli parasta. Innostuivat koko hommasta kovasti. Ehkä kaipaisin ohjeisiin ”tarinaa” eri juttujen etsinnöille. Selkeät askeleet miten edetä.

       6-vuotiaita – Emmi R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tykättiin kaikki! Oli haastetta, mutta oli myös helpotusta. Nuoremmille tarkoitetut lisävinkit olivat tarpeen, itsellekin selvensi peliä. Porukka pysyi tehtävän avulla hyvin kasassa. Arkun ylin lenkki voisi olla lyhyempi, jottei arkkuun pääsisi kurkistamaan.

       5-8-vuotiaita – Niina K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lasten mielestä parasta oli erilaisten lukkojen avaus. Aikuinen arvosti, kun lähes kaikki oli valmista – tarvitsi vain piilottaa jutut.

       10-11-vuotiaita – Mari L

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

UV-lamput ja suuntalukko olivat lasten suosikit. Piilojen keksiminen oli aikuiselle haastavinta. Tehtävien taso oli sopivan haastava –  muutamilla vihjeillä selvittiin. Kannen lenkki olisi voinut olla lyhyempi, nyt pystyivät kurkkaamaan sisään.

       6-10-vuotiaita – Pauliina P

Yleisarvio: Ihan ok

Järjestäminen sujui hyvin. Lasten mielestä parasta oli UV-valot ja niillä tekstin selvittäminen. Aikuisten mielestä parasta se, että oli monenlaista puuhaa ja sopivan haastava. Ääniviesti oli vaikea ratkaista, kun oli hälinää paljon.

       8-vuotiaita – Jenni K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tilaaminen ja järjestäminen oli superhelppoa. Ohjeet olivat selkeät. Järjestimme ulkona pelin ja piilotettavaa riitti hyvin suht laajalle alueelle. Pelasimme 4 ja 5 henkilön joukkueissa ja määrä oli juuri sopiva. Tunti pelissä kesti ja lapset jaksoivat keskittyä koko sen ajan erittäin hyvin. Peli oli mielenkiintoinen. Lapsista hauskinta tuntui olevan, kun vihjeitä löytyi ja kun lukot aukesivat. Saivat heti alussa yhden lukon auki ja se selvästi nostatti tunnelmaa. Kiva siis, että oli myös yksinkertaisia lukkoja. Aikuiselle tämä oli helppo ohjelmanumero, ei tarvinnut paljoakaan etukäteisvalmisteluja. Etukäteen jännitti vähän vaikeustaso, mutta se oli lopulta juuri sopiva ja lapset hoksasivat vihjeet hienosti. Muutaman vinkin joutui aikuinen antamaan. Kiitos!

       7-8-vuotiaita – Henni M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Kiva, että laatikon sai hyvissä ajoin, jotta siihen ehti hyvin tutustua. Laatikko sisälsi monipuolisia juttuja ja kivoja välineitä. Ohjeet voisivat olla vielä selkeämmät. Etukäteen mietin, että tehtävät ovat liian vaikeita, mutta pienellä ohjauksella lapset kyllä yllättivät nokkeluudellaan.
Lasten mielestä parasta: Viiden rosvon järjestäminen, tavaroiden etsiminen, äänivihjepalikka, lukkojen avaaminen ja pormestarin hassu nimi ohjeissa.
Aikuisen näkökulmasta: hintansa väärti kokonaisuus. Kiva kun oli synttäreillä tällainen isompi järjestetty ja spesiaaliohjelmanumero, niin synttäreiden paikkana riitti oma piha. Juuri sopivan mittainen. Viimeisen lukon kohdalla osa lapsista oli jo vähän hapoilla. Kannattaa ohjeistaa, että laatikkoon voi laittaa jotkut herkut tms etsijöille, niin saavat jotain konkreettista yhteisestä onnistumisesta. Me teimme näin tuttumme vinkistä. 

       7-vuotiaita – Piia K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Valmistelu oli jännää ja mielenkiintoista. Lapset heittäytyivät tarinaan ja vihjeet uv-lamppuineen ja salakirjoituksineen piti mielenkiinnon koko pelin ajan. Lapsista huomasi mahtavasti oivaltamisen ja onnistumisen riemun.
Vaikka alkuun vihjeet ja niiden yhdistäminen lukkoihin tuntui monimitkaiselta niin ei se käytännössä ollutkaan ja lapset osasivat itse edetä yllättävän taitavasti.

       7-8-vuotiaita – Sanni R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lasten mielestä parasta ehkä UV-valot. Laatikossa oli vielä minun laittamana extra-yllätys. Pelkkä nalle ei olisi riittänyt. Aikuisena tykkäsin, kun peli oli valmis ja helposti järjestettävissä. Mielestäni ihan mahtava idea tämä HupaLaatikko. Plussaa kohtuu hinta. Voi järjestää kotona tai ulkona. Laatikon nouto voisi olla Tampereen keskustasta.

       7-vuotiaita – Marjaana M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailun järjestäminen helppoa ja hauskaa. Ulkona etsintä oli poikien mielestä parasta ikinä, samoin tehtävistä pitivät kovasti. Kaikki kysyivät, että mistä tällaisia oikein saa. Tehtävät olivat juuri sopivia aikuisen avulla.

       7-vuotiaita – Tiina M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sisälläkin toimi hyvin. Huono sää esti ulkona tekemisen. Ei ollut aivan helppo, vaan aikuista tarvittiin avuksi.

       7-12-vuotiaita – Ulla J

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailu järjestettiin isoon leikkimökkiin, joka oli juuri sopivan kokoinen 4 lapsen osallistuessa seikkailuun. Vihjeiden etsimiseen meni aikaa noin 15 minuuttia ja pulmien ratkaisemiseen toiset 15 minuuttia. Lapset olivat riemuissaan vihjeiden etsimisestä, mutta parasta oli kun keksi miten lukot aukesivat. Oli hienoa nähdä 8-vuotiaiden kyky toimia ryhmänä.

       8-vuotiaita – Maija K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Meni tosi hyvin. Tykkäsivät järjestää rosvot äänivihjeen perusteella. Oli helppoa ja kivaa. Lapsille voisi olla vinkkikortteja. Mukana voisi olla myös valmiiksi postin palautuskortti.

       10-12-vuotiaita – Marianne M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailun järjestäminen sujui oikein mainiosti. Etsimiseen meni yllättävän paljon aikaa, vaikka piilot olivat mielestämme helppoja. Äänipalikka ja UV-lamput + lukkojen avaaminen olivat lasten suosikkeja, samoin rosvohahmot hienot. Aikuisen mielestä parasta oli kokonaisuus. Huippulaatikko!

       7-vuotiaita – Katja N

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Pelattiin sisätiloissa, pelialueena yläkerran 2 huonetta ja käytävät. Pelaajia oli 5. Hauskinta oli etsiminen ja löytäminen. Haastavinta arvoitusten ratkaisu porukalla. Tämä oli hyvää yhteistyön harjoittelua juuri tämän ikäisille. Aikuisena olin mukana ohjaamassa niin sujuin hyvin.

       6-7-vuotiaita – Mari S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Pelin järjestäminen sujui hienosti. Lasten mielestä parasta oli vihjeiden etsiminen. Näin aikuisen vinkkelistä etsiminen vaikutti olevan hauskaa ja sujui hyvin: lukkojen avaamisessa herkemmin meinasi tulla ristiriitoja lapsten välillä. Verkkosivuilla voisi olla enemmän teemavaihtoehtoja.

       9-vuotiaita – Annina L

Yleisarvio: Ihan ok

Itse kaipasin erilaisia laatikoita ja juttuja, jotka olisi voinut lukita ja näin peliä olisi voinut hajauttaa. Toteutinkin tämän niin, että pienillä lukoilla lukitsin käsilaukun ja kahvipurkin. Toisessa oli mökin avain ja toisessa rosvot. Lapset etsivät osan vihjeistä ulkoa ja osan mökistä löydettyään sen avaimen. Parannusehdotus: lisää lukittavia juttuja. Nallen voisi saada pitää itsellään. Lisäsin laatikkoon vielä yhden avaimen jolla löytyi kindermunat vajasta. Muuten kiva kokemus, aiomme tilata toistekin.

       7-10-vuotiaita – Hanna H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lukkojen avaaminen parasta ja lapset pitivät tavaroiden etsimisestä. Ohjeet aikuiselle ja lapsille selkeät. KIITOS! Lisää vaan tällaisia pakohuonepelejä kotiin vuokrattavaksi.

       8-16-vuotiaita – Saila R

Yksisarvinen

Olemme asiakaspalautteiden perusteella muokanneet pelin ohjeistusta helpommaksi ja jakaneet lasten vihjeet sydämenmallisiin vihjekortteihin. Lisäksi pelistä löytyy osittain helpotettu versio nuoremmille pelaajille.

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat riittävän haastavia, eivät kuitenkaan liian vaikeita. Parasta oli lasten yhteinen tekeminen, onnistumisen kokemukset ja tietty laatikon avaaminen. Olimme lisänneet laatikon sisälle vielä vähän extrapalkintoja, lapset tykkäsivät! Aikuisen piti etukäteen perehtyä huolella. Hyvä, että toimitus oli nopea ja laatikko tuli hyvissä ajoin.

        8-9-vuotiaita – Johanna P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Ikähaitari oli iso, mutta kaikille löytyi tekemistä ja onnistumisen elämyksiä. Lasten mielestä parasta oli yksisarvinen! Ja tatuoinnit! Aikuisen näkökulmasta parasta oli se, että kerrankin kotisynttäreillä oli vapaan leikin rinnalla fiksua ja kivaa yhteistä tekemistä ja ohjelmaa.

       5-10-vuotiaita – Anna J

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sopiva haastetaso, jos esim. olisi 1 huone per tehtävä. Ohjaajan kanssa muutoinkin hyvä. Oli helppo järjestää ja kivaa tekemistä lapsille kotona.

       7-10-vuotiaita – Kaisa K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sarvivalo ja lukot olivat lasten mielestä parasta. Sopivan vaikeita tehtäviä mutta aika paljon tarvittiin aikuisen ohjausta mitä nyt etsitään ja mikä lukko kuuluu siihen. Helppo järjestää.

       6-7-vuotiaita – Camilla H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset tykkäsivät etsiä ja ratkoa vihjeitä. Aikuisen näkökulmasta parasta oli helppous sekä se, että lapset nauttivat ohjelmasta! Tehtävien taso oli erittäin sopiva tälle ryhmälle.

       8-9-vuotiaita – Leo H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Olisin voinut lukea ennakkoon kunkin kohdan paremmin. Lasten mielestä parasta oli ”kaikki” sekä ”etsiminen”. Oli hienoa havaita lasten oivalluksia, yhteistyö ja innostus. Tuskin yksisarvinen koputti, mutta lapset kuulivat avunpyyntöjä, ääniä laatikosta. Eläytyivät siis todella tarinaan. Lapset tarvitsivat aika paljon apua mm. kahta vaille -sanonta teetti vaikeuksia.

       (3-), 5-7-vuotiaita – Hanna H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia, osa vähän vaikeita. Lapsia oli 9, jaoimme tehtävänosasia niin, että kaikki pääsivät osallistumaan.
Parasta lasten mielestä oli yhdessä tekeminen ystävien kanssa. Aikuinen arvosti monipuolisia tehtäviä, kivoja ideoita. Seikkailun järjestäminen sujui ihan hyvin, täytyi kyllä lukea ohjeet pariin kertaan läpi, jotta pääsi kaikesta kärryille, mutta kaiken kaikkiaan voi kyllä suositella todella lämpimästi! Ohjeita voisi vielä selkeyttää.

       8-9-vuotiaita – Pauliina O

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset tykkäsivät tehtävistä todella paljon ja kehuivat karttoja upean näköisiksi. Aivastusten etsiminen melkein pimeässä huoneessa oli lasten mieleen. HupaLaatikko oli aivan mahtavaa tekemistä kaverisynttäreille ja lapset viihtyivät hyvin sen parissa. Tehtävät olivat sopivan haastavia osallistujille.

        10-vuotiaita – Sarianne T

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset pitivät kovasti vaikka ensin olivatkin sitä mieltä, että yksisarviset ovat lapsellisia. Hyvin tekivät yhdessä ja eläytyivät seikkailuun.

        7-9-vuotiaita – ML

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestely onnistui, pelasimme ulkona. Sää oli kuuma ja me aikuiset olimme suunnitelleet hieman liian haastavan ”radan”, mutta hyvin saatiin peli loppuun! Hopeisen tähden ja kukkien tehtävä oli vaikea ja kurkkasimme koodin. Lasten mielestä peli oli hauska ja vaikea – siksi onnistumisen riemu aivan valtaisa!!! Suosittelen lämpimästi!!

       8-vuotiaita – Miia K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät hieman liian vaikeita lapsille keskenään. Juhlien peruuntumisen vuoksi laatikon teki 1 tyttö ja 1 poika. Kumpikin tykkäsi kovasti, vaikka jonkin verran tarvittiin äidin apua. Kaikki esineet olivat kauniita. Parasta oli aivastusten etsiminen ja hedelmien avaaminen.

       4- ja 7-vuotias – Hannele V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Laatikko tuli ajallaan ja se oli helppo tilata. Laatikon kuvaukset nettisivuilla hyviä. Pelin pohjatarinan kieli oli hieman monimutkaista, voisiko tarinaa hieman yksinkertaistaa.

       7-14-vuotiaita – Silja S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät liiankin haastavia, paljon jouduin neuvomaan. Kovasti tykkäsivät etsiä kaikkia vihjeitä. Noin tunti kului synttäreillä, kun 3 tyttöä ratkoi mysteeriä. Hieno kokonaisuus. Ehkä vielä vihjeet saisivat olla vielä helpompia näille pienille tytöille.

       8-vuotiaita – Riitta V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät sopivan tasoisia. Etukäteisvalmistelut vaativat aikuisilta hieman aikaa. Helppoa kuitenkin, kun seikkailu oli valmiiksi suunniteltu ja tavarat valmiina. Vihjeiden etsimisestä ulkona innostuivat kaikki lapset, koodeja selvittivät innokkaimmat.

       6-11-vuotiaita – K K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvin sujui. Valmistelu oli helppoa hyvien ohjeiden avulla. Seikkailu toteutettiin sisällä tuulisen sään vuoksi, vaikka alun perin oli tarkoitus toteuttaa ulkona. Tehtävät olivat sopivan haastavia, hieman tarvitsivat vihjeitä aikuiselta.  Osallistujia oli 6, mikä tuntui aika isolta ryhmältä. Lapset tykkäsivät tähtiäänivihjeestä eniten.

       8-vuotiaita – Minna K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Todella hyvä tarina ja mukavat,vaihtelevat tehtävät ja lukot. Tarina oli helppoa tehdä näinkin nuorille helpoksi aikuisen avustuksella. Tyttöporukka tykkäsi pelistä valtavasti ja se oli kuulemma parasta synttäreissä 
Lasten mielestä parasta oli tutkia yksisarvisen aivastuksia pimeässä lampulla, se oli jännittävää.

       5-6-vuotiaita – Sanni P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestelyt sujuivat muuten nopeasti mutta ohjeiden omaksuminen vei aikaa. Lapset olivat valtavan innoissaan löytyvistä vihjeistä ja avautuvista lukoista. Joku lapsista ei jaksanut keskittyä viimeiseen lukkoon asti ja tehtävistä ei olisi selvinnyt ilman aikuisen apua. 3-4 lapsen ryhmäkoko oli sopiva. Osaan tehtävistä sai antaa aika paljon vinkkejä, toisaalta osa ratkesi helposti. Ohjeita voisi hieman selkeyttää.

        8-vuotiaita – Taina K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Äänivihje liian haastava.

        Sanna L

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lasten mielestä parasta oli etsiminen. Olisi saanut olla kuitenkin haastavampia tehtäviä.

        10-vuotiaita  Sari M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

        6-7-vuotiaita  Annukka K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sopivan vaikeita tehtäviä, tarvitsivat vähän vinkkejä. Hyvät ohjeet järjestämiseen. Lasten mielestä parasta oli uv-lampuilla etsiminen hämärässä huoneessa ja lukkojen aukeaminen!

        10-vuotiaita  Paula H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Meillä oli vuokralla Yksisarvinen ja Pormestarin unilelu. Pelien järjestämiset onnistuivat hyvin kaiken kaikkiaan. Lapset tykkäsivät ja halusivat pelata uusilla joukkueilla uudelleen. Erittäin hyvä ohjelma lasten synttäreille!

        9-10-vuotiaita  Pihla V

Yleisarvio: Ihan ok / Hieman parannettavaa

Laatikon visuaalinen ilme oli mahtava! Niin kaunis. Lapsetkin ihastelivat laatikkoa ja karttoja. Seikkailu oli meistä hauska mutta aika vaativa (esim. aivastuksissa oli liikaa symboleita). Ohjaajan vastuulle jäi viedä tarinaa eteenpäin. Parempi olisi, että siinä tulevat vinkit tulisivat yksitellen, kun siirrytään seuraavaan lukkoon.

        10-vuotiaita  Hanna J

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Vuokrasimme Yksisarvisen ja Pormestarin unilelun. Järjestimme pelit kotona sisätiloissa. Järjestelyihin meni noin 20-30 minuuttia/peli. Lapset olivat innoissaan. Oivaltamisen riemua oli kiva katsella. Pelien vaikeustaso oli sopiva.

        7-11-vuotiaita  Jaana K

Monstereiden maihinnousu

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Erilaiset arvoitukset olivat lasten mielestä parasta. Aikuisena olin tyytyväinen myös erilaisiin/monipuolisiin vihjeisiin, mitkä pitivät mielenkiintoa yllä. Parasta oli kuitenkin se, että lapset tekivät yhteistyötä ja keskittyivät hienosti tehtäviin.

       5-8 vuotiaita – Saana K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Käytimme pojan synttäreillä. Herkkuteema sopi hyvin synttäreihin! Lasten mielestä parasta oli uv-kummitukset. Aikuisten mielestä se, että oli paljon etsittävää, tarina oli mielenkiintoinen ja ohjeet selkeät. Nuorempien lisäohjeilla oli sopiva haastetaso. Kartassa oli hyvät kuvat, oli helppo tarkistaa onko kaikki löydetty. SUOSITTELEN!

       8-vuotiaita – Laura R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sekä nouto että palautus olivat tosi iisejä. Ihan hirveästi kiitoksia, meillä oli tosi mukavat 8-vuotissynttärit! Lapsia oli 7 ja jaoimme heidät jahteen ryhmään (kaikki 7-9 -vuotiaita poikia). Teini-ikäinen isoveli hoito koko homman mallikkaasti muuten, mutta yksi puinen luuranko oli niin hyvin piilotettu, että isovelikään ei löytänyt sitä ennen kuin toinen porukka oli voittanut. Eli vinkiksi pelinjärjestäjälle, ellei teillä jo jossain se vinkkinä lue, että kannattaa merkitä jonnekin ylös piilopaikat, heh :-). Peli ei todellakaan ollut liian helppo, ei myöskään liian vaikea, toki lapsen temperamentista riippui, kukan jaksoi keskittyä ja kenellä lopahti into hetkittäin. Tällöinkin isoveli otti ohjat käsiinsä ja houkutteli vihjeiden perusteella onnistumisen kokemukseen myös ne, jotka tuppasivat jäämään vähän syrjään. Joka tapauksessa – isosti suosittelen synttäreitä järjestäviä tilaamaan hupalaatikon! Olen henkilökohtaisesti jotain tällaista toivonut jo kauan! Hieno kokemus!

       7-9-vuotiaita – Annamari K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

7-vuotiaan synttäreillä peli toimi loistavasti ohjattuna. Lapset keskittyivät tehtävien suorittamiseen ja tehtävät olivat lasten mielestä hauskoja, sopivan vaikeita. Mukava ohjelmanumero syntämäpäiville.

        6-7-vuotiaita – Eveliina B

Yleisarvio: Ihan ok

Peli oli helppo rakentaa. Omat lapset, jotka tiesivät idean jo ennestään, tykkäsivät. Osa vieraista eivät ymmärtäneet oikein pelin tarkoitusta. Parasta: ”Kummitus, joka puhui.” Valossa hohtavat kummitusvihjeet oli coolia. Suuntalukko hieno. Synttärisankari tykkäsi tosi paljon.

        7-9-vuotiaita – Paula K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapsia oli iso ryhmä, yhteensä 7 poikaa ja 2 tyttöä. Tehtävien jakaminen eri huoneisiin, ja vahva ohjaaminen oli tarpeen. Kaikki pääsivät kuitenkin mukaan kiitettävästi. Lasten mielestä parasta taisi olla UV-lamput, ja muumion hassulle tarinalle jaksettiin nauraa pitkään.

        8-vuotiaita – Satu P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestäminen oli helppoa. Lasten mielestä parasta oli, kun ymmärsi vihjeen ja sai lukon auki. Aikuisen mielestä parasta oli nähdä lasten yhteistyö ja ilo, kun saivat tehtävän ratkaistua.

        6-8-vuotiaita – Lotta R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

UV-lamput oli parasta! Teimme aika paljon itse lisää rekvisiittaa. Peli tehtiin pimeällä vanhaan vajaan ja oli poikien mielestä ihan mahtavaa.

        6-8-vuotiaita – Lotta R

Yleisarvio: Ihan ok

Päivänsankarin mielestä tehtävä oli ihan mukava, tarpeeksi haastava ja tarpeeksi helppo. Osa lapsista tajusi juonen, mutta osa lapsista ei tajunnut mm. lukoista miten ne toimivat/aukeaa

        6-7-vuotiaita – IL

Botcorp

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailun järjestäminen sujui hyvin, mutta edellytti aikuisen kunnollisen perehtymisen peliin. Alun pienen epäröinnin jälkeen peli imaisi kaikki pojat mukaansa. Pelinjärjestäjältä vaadittiin pelisilmään huomata, milloin antaa lisävihjettä pelaajille, jotta mielenkiinto säilyi. Synttärisankarin kommentti oli: ”Paljon parempi kuin odotin!”.

        11-vuotiaita – Petra S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Mahtava keksintö! Seikkailun järjestäminen onnistui oikein hyvin. Ihan uudenlaista tekemistä lasten synttäreille. Lasten mielestä kaikki oli kivaa, uv-lamppujen käyttö oli erityisen jännää. Tehtävät olivat sopivan haastavia.

        10-11-vuotiaita – Terhi R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

        Ryhmä 1: 12-13-vuotiaita  Ryhmä 2: 9-10-vuotiaita + aikuinen  – Jukka R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sujui oikein hyvin. Kun pääsi itse sisälle vihjeisiin, niin oli helppo ohjata lapsia tarvittaessa. Vilkkuvalolle en tiennyt käyttötarkoitusta. Tehtävät olivat sopivan haastavia.

        7-9-vuotiaita – Jenna P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvin sujui. Välillä tarvitsi vihjeitä antaa. Hieman haastavia oli osa. UV-valot olivat lapsista mieluisia. Hyvät ohjeet järjestämiseen.

       9-12-vuotiaita – Tiia M 

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Meillä oli vuokralla BotCorp ja Pormestarin unilelu. BotCorp oli haastavampi ja lapset pitivät siitä enempi, joutuivat miettimään pulmia. Oli mukava sisustaa kodinhoitohuone labraksi ja piilottaa tavarat huoneisiin. Lapset tykkäsivät kovasti!! Voin suositella!

       9-12-vuotiaita

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia. Erilaiset lukot olivat kivoja.

        11-vuotiaita 

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia. 

        10-vuotiaita 

Yleisarvio: Ihan ok

Ratkomisessa tarvittiin vielä apua ja osalla oli keskittymisvaikeuksia. Järjestäminen vei aikaa. Toki meillä oli savukonetta ja ihan aitoja labravehkeitä myöten kaikki. Onneksi laatikko tuli muutamaa päivää ennen. Lamppujen patterit olivat aika heikot ja jouduimme vaihtamaan yhteen omat patterit.

       10-vuotiaita – Aleksi M 

Wazzaa

Teinipojan pakopelisynttäreistä löytyy pidempi tarina Minna M:n Kiljusten blogi kirjoituksesta.

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvin sujui järjestäminen. En ymmärtänyt aluksi äänipalikan tarkoitusta, siitä olisi voinut olla ohjeissa. Hienosti kuitenkin sain apuja, kun kysyin. Tosi hauska ohjelmanumero, ehdottomasti kokeilemme toistekin! Riitti herkuttelun ja lahjojen avaamisen lisäksi sellaisenaan synttäriohjelmaksi. Viikonlopun aikana myös aikuiset ehtivät pelata. Tasoltaan aika vaikea!

       11-vuotiaita – Anu V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestelyt sujuivat hyvin, kun ensin olin opiskellut ohjeet oikein hyvin. Ehkä järjestäjälle voisi olla yksityiskohtaisemmat ohjeet, kuinka vinkata lapsia tehtävissä paljastamatta liikaa. Lapset olivat ihan innoissaan, 12-vuotiaille on vähän hankala enää keksiä tekemistä. Oikeita puhelimia ei muuten näkynyt kertaakaan pelin aikana!

       12-vuotiaita – Susanna B

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Aikuisen mielestä helppo ja toimiva konsepti. Lapset olisivat viihtyneet pitempäänkin arvoitusten parissa.

        9-11-vuotiaita – Niina K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sopivasti etsittävää ja ratkottavaa. 3/4 lapsista ei ollut koskaan ollut pakohuonepelissä, joten kaikki oli jännää ja uutta. Järjestäjän pitää perehtyä peliin etukäteen, jos tarvitsee auttaa/selittää ratkaisuja.

        10-11-vuotiaita – Laura K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailu oli tosi kiva ja helppo järjestää omaan kotiin. Lasten mielestä parasta: ”Lukot oli kivoja”. ”UV-lamppu, mä tykkäsin siitä lampusta.” Nokkelasti tehty ne suunnat. ”Se oli kiva, kun ne vihjeet löytyi niistä viesteistä”. Aikuiset: ”Lapset kykeni selvittämään ja silti se oli aikuisellekin riittävän haastava. Kokonaisuus oli hyvä. Se lamppu toi siihen monipuolisuutta”. ”Voisi olla vähemmän etsittävää, tosin se on piilottajasta kiinni, kuinka haastaviin paikkoihin laittaa.”

        13-14-vuotiaita sekä 11-vuotiaita aikuisen kanssa – Kirsti A

HAMMASKEIJUN AARRE

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

    4-6-vuotiaita – Laura K

JOULULAATIKKO

Joululaatikko on vuokrattavissa marras-joulukuussa esim. pikkujouluihin ohjelmaksi.

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Voitimme laatikon FB-arvonnassa. Lapset pitivät tehtävien ratkaisusta. Järjestäminen sujui nopeasti, kun oli tutustunut laatikon ohjeisiin etukäteen. Lasten oli hiukan haastavaa yhdistää vihjeitä lukkoihin ja kaipasivat aikuisen apua. Lapset olivat kuitenkin erittäin fiiliksissä ja se on pääasia.

    7-10-vuotiaita – Tessa M

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00