fbpx

oivaltamisen riemua Hupalaatikolla

Mikä ihmeen HupaLaatikko? HupaLaatikon perusvarusteet koostuvat tukevasta suomalaisesta puulaatikosta ja kuudesta mielenkiintoisesta lukosta. Lukkojen avaamiseksi on kehitetty sopivan haastavia vihjeitä ja lasten motivoimiseksi mukaansatempaava tarina.

Pulmaseikkailun ratkaiseminen kehittää loogista ajattelua ja lasten yhteistyötaitoja hauskanpidon seassa!

Pormestaria ratkomassa juhlissa
Synttärijuhlissa: "Aivan kuin Harry Potterista nämä salatekstit."

kivaa tekemistä lapsille - helppoa aikuiselle

pelin järjestäminen lapsille

HupaLaatikon mukana tulevat sinulle selkeät ohjeet, kuinka peli valmistellaan. Aluksi aikuinen piilottaa vihjeet valittuun tilaan ja sen jälkeen hän valmistelee lapset seikkailuun lukemalla heille taustatarinan. Nuoremmat lapset seikkailevat aikuisen vinkkejen avustamana, vanhemmat selviävät tehtävistä itsenäisesti.  

Suosittelemme, että HupaLaatikkoa ratkotaan enintään 6 lapsen pienryhmässä, jolloin jokaisen mahdollisuus osallistua on taattu. Yhden ryhmän pulmaseikkailu kestää noin 30 minuuttia, riippuen paljon myös vihjeidän piilopaikkojen vaativuudesta.

Lasten pikkujouluihin

vuokrattavat hupalaatikot

pormestarin unilelu

Rosvojoukko on varastanut pormestarin unilelun. Lasten tehtävänä on löytää kätketty ryöstösaalis, ja vapauttaa se avaamalla kuusi lukkoa vihjeiden avulla. Seikkailun voi järjestää sisällä tai ulkona kuivalla säällä. HupaLaatikko sopii isommille lapsille (8 v->).

wazzaa

Anna teineillekin mahdollisuus heittäytyä seikkailuun! Kaveriporukan kännykät on pöllitty. Kuka sen teki ja miksi? Piilotettujen kännyköiden ja muiden vihjeiden löytäminen tuo ryhmälle pohdittavaa. Wazzaa on suunniteltu erityisesti yli 12-vuotiaille.

hammaskeijun aarre

Hammaskeijun aarre on pienemmille lapsille (noin 3-8-vuotiaille) sopiva seikkailu, jossa lapset pelastavat Hammaskeijujen taikaesineen, kultaisen hampaan. Seikkailun voi järjestää sisätiloissa. 

halloween ja joulu

Juhlakausien teemalaatikoiden saatavuus on rajoitettu, joten varmistat seikkailun tekemällä varauksen hyvissä ajoin etukäteen! Uusista juhlakausien laatikoista ilmoitamme Facebookissa ja päivitämme tiedon tänne nettisivuille. 

Vuokraajien kommentteja

Järjestimme lapsille pulmapelejä Hammaskeijun aarteen ja Pormestarin unilelun avulla pientä maksua vastaan synttäriviikollamme. Mainostimme tapahtumaa etukäteen paikallisessa lehdessä ja keräsimme ennakoilmoittautumisia. Oma maskottimme Pomppis-pupu ohjasi pelit; Hammaskeijun päiväkodin eteistiloissa ja Pormestarin läheisellä metsäalueella. Peleihin ilmoittautui yhteensä 15 ryhmää. Tapahtuma oli lasten ja meidän mielestä oikein onnistunut. Suosittelen.

Päiväkoti Pomppis - Jumesniemi (kesä 2018)

Tytöt tykkäsivät todella paljon Pormestarin unilelusta. Laatikon tehtävät olivat tosi hyviä ja kivan erilaisia. Rosvojoukon järjestäminen oli vaikein, pienillä vihjeillä selvittivät. Lisäsin pakohuonetunnelmaa jännittävällä musiikilla ja asettamalla ajastimeen 30 minuutin rajan tabletin näytölle, 22 sekunttia jäi aikaa!. Voin kyllä todella suositella laatikkoa. Ikimuistoiset juhlat!

Henna ja 8-9-vuotiaiden tyttöjen juhlat - Lempäälä (talvi 2019)

vuokrahinnat

Varaa HupaLaatikkosi hyvissä ajoin. Toimitamme laatikon lähimpään Postin noutopisteeseen 1-2 arkipäivää ennen tilaisuuttasi. Laatikon sisältöön ja ohjeisiin on hyvä tutustua rauhassa ennen seikkailun järjestämistä. HupaLaatikon voi noutaa myös kotoamme Lempäälästä tai Jenga-Jengalan toimipisteestä Siilinjärven Vuorelasta, jolloin säästät postikulut. Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta ja ohjatuista HupaLaatikko-elämyksistä!

Lyhytaikainen vuokraus

65 €

Syntymäpäiväjuhlat

Sis. postikulut edestakaisin ja alv 24 %

Noudettuna Lempäälästä tai Siilinjärveltä 45 €

vuokraus viikoksi

120 €

Leireille, kouluihin, päiväkotiin

Sis. postikulut edestakaisin ja alv 24 %

Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta

Noudettuna Lempäälästä tai Siilinjärveltä 100 €

Varauskalenteri

Valitse kalenterista kaikki ne päivät jolloin HupaLaatikon tulisi olla käytettävissäsi. Viimeisenä vuokrauspäivänä postitat tai palautat HupaLaatikon sovitusti. Kirjoita lisätiedot kenttään, minkä pelin haluat vuokrata ja mahdolliset vaihtoehtoiset vuokrausajankohdat. Tämä varauskalenteri ei välttämättä ole ajan tasalla joka hetki. Vahvistamme varauksen sähköpostitse 1-2 päivän sisällä. Kiirellisissä tilanteissa otathan yhteyttä suoraan puhelimitse. 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Yrittäjä?

Huikean hyvää palautetta saanut HupaLaatikko etsii yhteistyökumppaneita vuodelle 2019! Onko sinulla jo paikallista näkyvyyttä lapsiperheiden suuntaan? Haluaisitko toimia HupaLaatikon paikallisena vuokrauspisteenä tai ohjata HupaLaatikko-seikkailuita lähialueillasi? HupaLaatikon kaupallinen käyttö vaatii erillisen sopimuksen. Ota yhteyttä niin jutellaan!