oivaltamisen riemua Hupalaatikolla

Etsitkö kivaa tekemistä lasten synttäreille? Haluatko tarjota mieleenpainuvaa puuhaa lapsiryhmälle mutta oma aikasi ei riitä sen huolelliseen suunnitteluun? 

HupaLaatikon pulmaseikkailu sopii järjestettäväksi monenlaisiin tilanteisiin. Voit vuokrata laatikon mm. synttäreille, leiriohjelmaksi, kouluun, päiväkotiin tai seurakunnan kerhoon. HupaLaatikoista löytyy eri-ikäisille sopivia seikkailuja. Tutustu valikoimaamme!

Pulmaseikkailun ratkaiseminen kehittää loogista ajattelua ja lasten yhteistyötaitoja hauskanpidon seassa!

Pormestaria ratkomassa juhlissa
Synttärijuhlissa sanottua: "Aivan kuin Harry Potterista nämä salatekstit."

kivaa tekemistä lapsille - helppoa aikuiselle

pelin järjestäminen lapsille

HupaLaatikon perusvarusteet koostuvat tukevasta suomalaisesta puulaatikosta ja kuudesta mielenkiintoisesta lukosta. Lukkojen avaamiseksi on kehitetty sopivan haastavia vihjeitä ja lasten motivoimiseksi mukaansatempaava tarina.

HupaLaatikon mukana sinulle tulevat selkeät ohjeet, kuinka peli valmistellaan. Aluksi aikuinen piilottaa vihjeet valittuun tilaan ja sen jälkeen hän valmistelee lapset seikkailuun lukemalla heille taustatarinan. Nuoremmat lapset seikkailevat aikuisen vinkkejen avustamana, vanhemmat selviävät tehtävistä itsenäisesti.  

Suosittelemme, että HupaLaatikkoa ratkotaan enintään 4-6 lapsen pienryhmässä, jolloin jokaisen mahdollisuus osallistua on taattu. Yhden ryhmän pulmaseikkailu kestää noin 30-40 minuuttia, riippuen paljon myös vihjeidän piilopaikkojen vaativuudesta.

vuokrattavat hupalaatikot

pormestarin unilelu: 8-12-vuotiaille

Rosvojoukko on varastanut pormestarin unilelun. Lasten tehtävänä on löytää kätketty ryöstösaalis, ja vapauttaa se avaamalla kuusi lukkoa vihjeiden avulla. Seikkailun voi järjestää sisällä tai ulkona. Tämä HupaLaatikko sopii alakouluikäisille.

wazzaa: yli 12-vuotiaille

Kaveriporukan kännykät on pöllitty. Kuka sen teki ja miksi? Piilotettujen kännyköiden ja muiden vihjeiden löytäminen ja ratkominen tuo ryhmälle haastavaa pohdittavaa. Tämä HupaLaatikko sopii yläkouluikäisille ja vaikka koko perheen yhdessä ratkottavaksi. Huom! Kännykät ovat vanerista tehtyjä, eivätkä mahdollista oikeaa yhteydenpitoa 😉

hammaskeijun aarre: 4-8 vuotiaille

Hammaskeijun aarteessa lapset pääsevät pelastamaan Hammaskeijujen taikaesineen, kultaisen hampaan. Seikkailu sopii loistavasti nuoremmille lapsille.

halloween ja joulu

Juhlakausien teemalaatikoiden saatavuus on rajoitettu, joten varmistat seikkailun tekemällä varauksen hyvissä ajoin etukäteen! Uusista juhlakausien laatikoista ilmoitamme Facebookissa ja päivitämme tiedon tänne nettisivuille. 

Vuokraajien kommentteja

Tytöt tykkäsivät todella paljon Pormestarin unilelusta. Laatikon tehtävät olivat tosi hyviä ja kivan erilaisia. Rosvojoukon järjestäminen oli vaikein, pienillä vihjeillä selvittivät. Lisäsin pakohuonetunnelmaa jännittävällä musiikilla ja asettamalla ajastimeen 30 minuutin rajan tabletin näytölle, 22 sekunttia jäi aikaa! Voin kyllä todella suositella laatikkoa. Ikimuistoiset juhlat!

Henna ja 8-9-vuotiaiden tyttöjen juhlat - Lempäälä (talvi 2019)

Järjestimme lapsille pulmapelejä Hammaskeijun aarteen ja Pormestarin unilelun avulla pientä maksua vastaan synttäriviikollamme. Mainostimme tapahtumaa etukäteen paikallisessa lehdessä ja keräsimme ennakoilmoittautumisia. Oma maskottimme Pomppis-pupu ohjasi pelit; Hammaskeijun päiväkodin eteistiloissa ja Pormestarin läheisellä metsäalueella. Peleihin ilmoittautui yhteensä 15 ryhmää. Tapahtuma oli lasten ja meidän mielestä oikein onnistunut. Suosittelen.

Päiväkoti Pomppis - Jumesniemi (kesä 2018)

vuokrahinnat

Varaa HupaLaatikkosi hyvissä ajoin. Toimitamme laatikon lähimpään Postin noutopisteeseen 1-2 arkipäivää ennen tilaisuuttasi. Laatikon sisältöön ja ohjeisiin on hyvä tutustua rauhassa ennen seikkailun järjestämistä. HupaLaatikon voi noutaa myös Lempäälästä, Kouvolasta tai Jenga-Jengalan toimipisteestä Siilinjärven Vuorelasta, jolloin säästät postikulut. Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta ja ohjatuista HupaLaatikko-elämyksistä!

Syntymäpäiväjuhlat

65 €

Vuokra-aika: laatikko saapuu postiin 1-2 päivää ennen juhlia, palautus juhlia seuraavana arkipäivänä

Sis. postikulut edestakaisin ja alv 24 %

Noudettuna Lempäälästä, Kouvolasta tai Siilinjärveltä 50 €

MUU Vuokraus = viikoksi

95 €

+ Postikulut 18 € (alv 24 % sisältyy hintoihin)

Vuokra-aika: laatikko saapuu perille kuljetettuna edellisen viikon torstaina, palautus vuokraviikon jälkeisenä maanantaina. Lisäviikko: 80 €/vko

Esim. leireille, kouluihin, päiväkotiin

Noudettuna Lempäälästä, Kouvolasta tai Siilinjärveltä 95 €

Varauskalenteri

Valitse kalenterista kaikki ne päivät, jolloin haluat HupaLaatikkoa käyttää. Palautus postiin tai noutopaikkaan varausaikaa seuraavana arkipäivänä. Kirjoita lisätiedot kenttään, minkä pelin haluat vuokrata. Tämä varauskalenteri ei ole ajantasalla oleva vaan vahvistamme varauksen sähköpostitse 1-2 päivän sisällä. Kiirellisissä tilanteissa otathan yhteyttä suoraan puhelimitse p. 050-3404040 /Isa. 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Lue tästä HupaLaatikon vuokraehdot.

 

Hei! Ilmoitathan meille mikäli varauslomake antaa “Virhe. Ei läpäise turvatarkastusta”-viestin. Ongelmaa ilmenee ajoittain, eli sinussa vika ei ole 🙂 Varauksen voi tehdä myös sähköpostitse hupalaatikko@hupa.fi. Pahoittelemme ongelmia ja yritämme selvittää mistä ne johtuvat. 11.9.2019/ Isa