fbpx

HupaLaatikon vuokraehdot


• HupaLaatikko sanalla tarkoitetaan tässä laatikkoa ja kaikkea sen sisältöä, joka toimitetaan vuokrauksen yhteydessä. HupaLaatikon sisällöstä löytyy tarkempi lista laatikon sisältä sekä vuokranantajalta.
• HupaLaatikko ei ole lelu. Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan HupaLaatikosta parhaalla mahdollisella tavalla: lasten peliä valvotaan eikä HupaLaatikkoa jätetä lasten leikkeihin pelin jälkeen.
• Vuokraaja vastaa siitä, että HupaLaatikko ei vahingoitu eikä tarvikkeita häviä. Hajonneista tai puuttuvista tarvikkeista peritään tarvikkeen uudelleenostohinta + 10 e hankintakuluina.
• Vuokra-aika sovitaan vuokrauksen yhteydessä sähköpostitse. Vuokra-aika alkaa siitä, kun HupaLaatikosta tulee vuokraajalle kuljetusliikkeen saapumisilmoitus ja loppuu sähköpostitse sovitusti. Vuokranantaja postittaa HupaLaatikon niin, että se saapuu perille viimeistään päivää ennen sovittua tarvetta ja vuokraaja sitoutuu palauttamaan HupaLaatikon kuljetusliikkeelle sovittuna palautuspäivänä.
• Mikäli vuokraaja palauttaa HupaLaatikon myöhässä, vuokranantajalla on oikeus laskuttaa myöhästymismaksua 20 e/päivä vuokraajalta jälkikäteen. Vuokraaja sitoutuu ilmoittamaan viivästyneestä palautuksesta heti sähköpostitse tai tekstiviestillä.

HupaLaatikko -seikkailuun osallistumisesta saa periä lapsilta osallistumismaksun VAIN mikäli siitä on etukäteen vuokranantajan kanssa sovittu.