Vuokrattavat HupaLaatikot

Valmiilla pakopelillä onnistut

Pakohuoneita muistuttavan seikkailun ratkaiseminen on aivoja haastavaa ja hauskaa tekemistä niin lasten synttäreille kuin muihinkin tapahtumiin ja yhteisiin hetkiin. Pakopeli on super helppoa järjestää, kun vuokraat HupaLaatikon.

HupaLaatikko sopii lasten synttäreiden ohjelmaksi niin kotona kuin muussakin juhlatilassa. Osan peleistämme voit järjestää myös ulkona. Aikuinen valmistelee ja ohjeistaa pelin ja lapset pääsevät yhdessä seikkailemaan, onnistumaan ja toimimaan tiiminä. Suositeltu ryhmäkoko on enintään 6 lasta. Isommille ryhmille voit vuokrata kaksi laatikkoa tai peluuttaa pelilaatikon pienemmissä ryhmissä, useampaan kertaan. Pelin kesto on yleensä noin 30-60 minuuttia.

Vuokrattavat hupalaatikot

Monsterit

6-9-vuotiaille

”Hurjat” hirviöt vaanivat juhlien herkkuja. Lasten tehtävänä on vapauttaa laatikosta monstereita karkoittava sauva ja pelastaa juhlien herkut, ennen kuin hirviöt ovat vallanneet koko juhlapaikan. Nyt tarvitaan rohkeiden lasten yhteistyötä!

”Herkkuteema sopi hyvin synttäreihin! Lasten mielestä parasta oli uv-kummitukset. Aikuisena parasta se, että lapsille oli paljon etsittävää, tarina oli mielenkiintoinen ja ohjeet selkeät. SUOSITTELEN!”

8-vuotiaita Laura R

Yksisarvinen

6-13-vuotiaille: kaksi eri vaikeustasoa

Ovela velho on lukinnut pienen Mimosa-yksisarvisen taika-arkkuun. Taika-arkun avaamiseen tarvitaan nokkelien lasten ystävyyttä ja yhteistyötä.

”Todella hyvä tarina ja mukavat, vaihtelevat tehtävät ja lukot. Tyttöporukka tykkäsi pelistä valtavasti. Pimeässä hohtavien yksisarvisen aivastusten tutkiminen oli jännittävää!”

5-6-vuotiaita Sanni P

BotCorp

9-14-vuotiaille

Tästä seikkailusta uusin Bond-elokuva otti mallia. 😉

Laboratorion kokeelliset nanobotit ovat joutuneet vääriin käsiin ja uhkaavat levitä maailmalle ruoan mukana. Laboratoriosta löytyvää vasta-ainetta sisältävä laatikko täytyy saada auki mahdollisimman nopeasti!

”Mahtava keksintö! Seikkailun järjestäminen onnistui oikein hyvin. Ihan uudenlaista tekemistä lasten synttäreille. Lasten mielestä kaikki oli kivaa, uv-lamppujen käyttö oli erityisen jännää. Tehtävät olivat sopivan haastavia.”

10-11-vuotiaita Terhi R

Pormestarin unilelu

6-12-vuotiaille

Pahamaineinen rosvojoukko Karvaiset kasarit on varastanut Pönttilän pormestarin antiikkisen unilelun. Lasten tehtävänä on löytää kätketty ryöstösaalis, ja vapauttaa se, jotta pormestari voi taas nukkua yönsä levollisesti.

”Pidettiin seikkailu lähimetsässä ja toimi siellä erinomaisen hyvin. Pojat juoksivat ihan innoissaan ja ratkoivat tehtäviä hyvässä tiimihengessä. Oli mukavaa aivojumppaa synttäreille!”

11-vuotiaita Maija S

Hinnasto

Syntymäpäiväjuhlat ja muu lyhyt vuokraus

Pormestarin unilelu: 60 €

Monsterit, Yksisarvinen tai BotCorp: 75 €

Vuokra-aika1–2 arkipäivää tai viikonloppu. Postin kulkuun varattavaa aikaa ei lasketa tähän, laatikon voi noutaa heti noutoilmoituksen saapuessa. Palautus vuokra-ajan jälkeen seuraavana arkipäivänä postiin.

Kahden laatikon vuokraukseen saat -15 % alennuksen.

Toimituskulut

Nouto ja palautus postittamalla: 12 €

Näin tilaat

Vähintään 5 päivää ennen:

Varaa synttärivieraille parhaiten sopiva peli ja maksa peli verkossa.

1-2 päivää ennen:

Paketti saapuu Postin noutopisteeseen. Tutustu pelin ohjeisiin rauhassa etukäteen.

Juhlapäivänä:

Piilota vihjeet. Kerro taustatarina. Seuraa lasten iloa!

Juhlien jälkeen:

Pakkaa peli. Vie paketti postiin juhlia seuraavana arkipäivänä.

Mitä HupaLaatikot ovat?

Käyttövalmiita lapsille suunniteltuja vuokrattavia pakopelejä.

Järjestävä aikuinen piilottaa vihjeet ja ohjaa peliä.

Kaikki pelit sisältävät mukaansatempaavan tarinan, erilaisia piilotettavia esineitä, lukkoja ja lukittavan laatikon.

Suositeltu ryhmäkoko on enintään 6 lasta, jotta kaikille riittää ratkottavaa. Pelin kesto yleensä noin 30-60 minuuttia.

Pelit on suunniteltu ja toteutettu Suomessa.

Asiakaspalautteet

Kiinnostaako sinua tietää, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet HupaLaatikko-vuokrauksesta? Lue heidän antamiaan palautteita My project…

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00