Isoille ryhmille

PakoPELI koulUUN, leirillE, kerhoON tai nuorisotilaAN

Pakopeli koulussa

Oma luokka, koulun piha, hämärät koulun käytävät, kemian luokka, metsäretki. Koululta ja sen lähistöstä löytyy paljon sopivia ympäristöjä pakopelille.

Pakopeli leirillä

Uudet ihmiset ja vieras ympäristö. Ryhmäytä leiriläisiä yhteisen haasteen parissa.

Pakopeli kerhossa tai joukkueen treeneissä

Joukkueelle arjesta poikkeavaa ohjelmaa? Leikkimielinen kisa toista ryhmää vastaan: onnistuuko ratkominen annetussa ajassa?

Pakopeli nuorisotilassa

Tuunaa huone teemaan sopivilla esineillä. Lukitse nuoria kiinnostava esine laatikkoon haastaaksesi nuoret heittäytymään peliin mukaan.

PAKOPELILLÄ yhteisiä oivaltamisen ja onnistumisen elämyksiä

Vuokrattavat pakopelit

Valmiiden pakopeliemme avulla voit helposti järjestää pakohuonetyylisen seikkailun mihin tahansa ympäristöön.

Leirikokemus

Peluutimme Pormestarin unilelun jakamalla leiriläiset pienryhmiin. Ryhmän jäsenet etsivät ensin kaikki piilotetut tavarat metsästä ja alkoivat sitten yhdessä ratkaista pulmia. Meillä se toimi erittäin hyvin: jokaiselle ryhmässä oli tehtävää ja kaikki olivat mielenkiinnolla mukana.

Rosvojen järjestykseen laittaminen oli ehkä haastavinta, mutta maltilla siitäkin selvittiin. Hyvä vaan, että mukana oli sellaisia tehtäviä, joissa tarvittiin keskittymistä. Meidän kokemuksemme mukaan Pormestarin unilelu oli oikein sopiva 9–12 vuotiaiden leiriohjelmaksi.

Pormestarin unilelu Mia TUL:n leiriohjaaja

Nettisivuilla ratkottavat pakopelit

Nettisivuilla ratkottavat pakopelit yhdistävät askarreltuja tai paperilla olevia vihjeitä sekä nettisivulla etenevää tarinaa. Pelejä pystyy pelaamaan myös isommissa ryhmissä jakamalla porukkaa pienryhmiin.

Sisäpeli

Tablettien, kännyköiden tai läppärien ääressä ratkottavaksi sopiva peli.

Ulkopeli

Koulun tai päiväkodin pihassa tai pikkumetsässä pelattavaksi sopiva peli.

Pakopeli koulussa

Parasta opettajan näkökulmasta oli etenkin pelin järjestämisen helppous. Oppilaat olivat valtavan innoissaan, joten kysyntää tämänkaltaiselle toiminnalle on varmasti. Valmiiseen pakettiin tarttuminen oli kertakaikkisen helppoa!

Hyvää palautetta annan myös pelin vaikeustasosta. Oppilaat kaipasivat vinkkejä ja jäivät paikoitellen jumiin tehtäviin. Tehtävien ratkettua oivaltamisen ilo oli suuri, koska se vaatii heiltä työtä. Toisaalta oli myös hyvä, että joukossa oli helpompia tehtäviä, joiden avulla mielenkiinto säilyi hyvin.

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa 5. luokan ope

Hinnasto

Vuokrattava HupaLaatikko

Pormestarin unilelu: 115 €

Yksisarvinen, Monsterit tai Botcorp: 130 €

Vuokrahinta sisältää pelin käytön 7 päivän ajan sekä postituskulut edestakaisin.

Nettipakopeli

PIENI (max. 60 pelaajaa): 30 €

KESKIKOKO (max. 600 pelaajaa): 125 €

SUURI (max. 1200 pelaajaa): 200 €

Hinta sisältää pelin käyttöoikeuden koko ryhmälle 6 kuukauden ajalle. Pelimateriaaleihin toimitetaan tiedostot printtaamista tai askartelua varten. Kysy tarvittaessa tarjousta muunlaisesta käyttöoikeudesta tai valmiiksi tehdyistä materiaaleista.

Voimme laskuttaa yritys- ja yhteisöhankinnat sähköpostitse tai verkkolaskulla. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00