Vuokra-, toimitus- ja maksuehdot

Näissä ehdoissa kerrotaan Getaway Games Oy:n / HupaLaatikot (Y-tunnus: 2754102-6) vuokraehdot sekä toimitus- ja maksuehdot. Ehdot päivitetty viimeksi 1.11.2021.

VUOKRAEHDOT

• HupaLaatikko sanalla tarkoitetaan tässä laatikkoa ja kaikkea sen sisältöä, joka toimitetaan vuokrauksen yhteydessä. HupaLaatikon sisällöstä löytyy tarkempi lista laatikon sisältä sekä vuokranantajalta.
• HupaLaatikko ei ole lelu. Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan HupaLaatikosta parhaalla mahdollisella tavalla: lasten peliä valvotaan eikä HupaLaatikkoa jätetä lasten leikkeihin pelin jälkeen.
• Vuokraaja vastaa siitä, että HupaLaatikko ei vahingoitu eikä tarvikkeita häviä. Hajonneista tai puuttuvista tarvikkeista peritään tarvikkeen uudelleenostohinta + 20% hankintakuluina.
• Vuokra-aika sovitaan vuokrauksen yhteydessä sähköpostitse. Vuokra-aika alkaa siitä, kun HupaLaatikosta tulee vuokraajalle kuljetusliikkeen saapumisilmoitus ja loppuu sähköpostitse sovitusti. Vuokranantaja postittaa HupaLaatikon niin, että se saapuu perille viimeistään päivää ennen sovittua tarvetta ja vuokraaja sitoutuu palauttamaan HupaLaatikon kuljetusliikkeelle sovittuna palautuspäivänä. Palautuspäivä on vuokratarvetta seuraavana arkipäivänä, ellei muuta ole erikseen sovittu.
• Mikäli vuokraaja palauttaa HupaLaatikon myöhässä, vuokranantajalla on oikeus laskuttaa myöhästymismaksu 20 €/päivä vuokraajalta jälkikäteen. Vuokraaja sitoutuu ilmoittamaan viivästyneestä palautuksesta heti sähköpostitse tai tekstiviestillä.

HupaLaatikko -seikkailuun osallistumisesta saa periä lapsilta osallistumismaksun VAIN mikäli siitä on etukäteen vuokranantajan kanssa sovittu.


TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin ennen varauksen tekemistä.

Tilauksen tekeminen

HupaLaatikko varataan sivuilla olevan varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmä kysyy vuokraajan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, vuokra-ajankohdan ja vuokrattavat tuotteet. Tarkistamme tuotteiden saatavuuden kyseiselle ajankohdalle ja varmistamme varauksen sähköpostitse 1-2 päivän sisällä. Tämän jälkeen vuokraaja käy verkkokaupassa valitsemassa tuotteet, täyttää yhteytiedot ja maksaa vuokrauksen Paytrail-maksunvälityspalvelulla. Varatut tuotteet täytyy maksaa viimeistään varausvahvistussähköpostissa ilmoitettuna päivänä, tai muutoin varaus peruuntuu.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Toimitusaika ja toimitustavat

Varausjärjestelmän kautta tehty varaus käsitellään 1-2 päivässä. Mikäli et saa varausvahvistusta kahden päivän kuluessa, otathan yhteyttä sähköpostilla info@hupa.fi. Kiireellisissä tilanteissa otathan suoraan yhteyttä puhelimitse 040 6107 135.

POSTITUS

Käytämme lähetyksessä Postin pakettitoimitusta, jossa toimitusaika on 1-2 päivää. Ajoitamme lähetyksen, niin että tällä postitusaikataululla laatikko on perillä lähimmässä Postin toimipaikassa tai Smartpost automaatissa viimeistään (1) päivää ennen varauksessa ilmoitettua tarvetta. Lähetämme myös seurantakoodin paketin seurantaa varten. Suosittelemme seuraamaan paketin etenemistä, jotta ennalta arvaamattomat lähetyksen ongelmat tulevat havaituksi riittävän ajoissa ja vuokraaja pysyy ajantasalla tilauksensa kulusta.

Toimituskulut maksetaan vuokrauksen maksun yhteydessä. Toimituskulut edestakaisin ovat 12 €. Valittavana on myös Express-toimitus 18 €, jolloin Posti pyrkii toimittamaan paketin seuraavana päivänä toimitusosoitteeseen perille. Mikäli ketään ei ole vastaanottamassa pakettia, paketti ohjataan lähimpään Postin toimipaikkaan (ei automaattiin) noudettavaksi klo 16 jälkeen.

Laatikon palautus: Vuokraaja saa laatikon mukana Postin palautustarran. Palautustarra liitetään paketin päälle ja laatikko viedään postiin tai jätetään Smartpost-automaattiin palautettavaksi.


Maksutavat

HupaLaatikko vuokrauksen voi maksaa verkkopankin kautta tai voimme laskuttaa yritysasiakasta sähköpostitse tai verkkolaskulla.

Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin. Ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta.

PAYTRAIL – maksu verkkopankkipainikkeilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Valittuasi maksutavan vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi. Maksu suoritetaan ensin Paytrail Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Paytrailin maksupalveluehdot.

Paytrail asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki 24/7 – ympäri vuorokauden joka päivä.

020 718 1830
maksutiedustelut@paytrail.com 

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)


Vuokrauksen peruuntuminen

Ilmoitathan meille mahdollisimman nopeasti, jos vuokrausaikatauluihin tulee muutos.

  1. Siirto toiseen päivään onnistuu kuluitta, mikäli emme ole ehtineet postittaa pakettia.
  2. Jos olemme ehtineet postittaa paketin, mutta sairastapauksen vuoksi tilaisuus siirtyy, olethan mahdollisimman pian yhteydessä meihin. Laatikoiden kysynnästä riippuen vuokra-aikaa voidaan mahdollisuuksien mukaan pidentää.

Vuokrauksen peruminen:

  1. Jos olet ehtinyt maksaa vuokrauksen, mutta emme ole ehtineet postittaa pakettia, palautamme rahasi takaisin pidättäen hinnasta 3,50 € maksuvälityspalvelun kuluihin.
  2. Jos paketti on postitettu, vuokrahintaa ei palauteta, vaikka peliä ei käytettäisi.

Reklamaatiot

Tarkistamme aina ennen lähetystä HupaLaatikon varusteet: lukot, vihjeet, taskulamput ym. tavarat. Siitäkin huolimatta on mahdollista, että joku osa ei toimi tai jotain on jäänyt puuttumaan. Tarkista siis saapunut HupaLaatikko mahdollisimman pian noudettuasi ja testaa mukana tulleet lukot ja mahdolliset elektroniset välineet. Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille mahdollisimman nopeasti. Joissain tapauksissa ehdimme lähettää varaosan tai miettiä muuta ratkaisua, jotta seikkailu pelastuu.

Mikäli reklamaatiota ei saada yhdessä sovittua molempia osapuolia tyydyttävästi niin olethan yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Toimitusalue

Toimitamme HupaLaatikoita toistaiseksi vain Suomeen. Ota yhteyttä mikäli haluaisit, että laatikko lähetettäisiin muuhun maahan.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00