Korona-aika ja uudet kokeilut

Monen muun yrityksen tavoin mekin valmistauduimme innolla kevääseen ja kesään. Iloitsimme kasvaneesta kysynnästä ja suunnittelimme uusia aluevaltauksia. Kun korona. 😯

Kalenteri tyhjeni aika nopeasti, niin kuin varmasti monella muullakin yrittäjällä. Muutama ilmoitti järjestevänsä pienemmät juhlat ja vuokrasi HupaLaatikon kaikesta huolimatta. Suurimman osan kanssa sovimme päivämäärän siirron myöhemmäksi, kun tilanne rauhoittuu. 

Luovuutta tarvittiin, ja silloin jostain Susanna mielensyövereistä putkahti idea. Tehdään koronaan liittyvä ilmainen minipeli lapsille 😃 Näin syntyi Kauhea Rontti. Kauhea Rontti on ajanhenkeen sopiva, eristäytymisestä kertova pienpulma. Pelimateriaalit pystyy printtaamaan kotona ja pelaamaan sisarusten kanssa.

Peli keräsi kivasti sivullakävijöitä, joten päätimme kokeilla kehittää samantyylisen, mutta pidempikestoisen seikkailun. Päädyimme luonnontieteelliseen ”Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa” -seikkailuun, sillä sen pelitarina oli muhinut jo aiemmin mielessä. Halusimme suunnitella kvanttimekaniikan tunnetusta paradoksista Schrödingerin kissasta inspiraationsa ammentaneen pakopelin mahdollisimman monenikäiselle sopivaksi. Rakensimme pelin yksinkertaiseksi nettisivuilla eteneväksi tarinaksi, sillä koodaustaitomme eivät yltäneet parempaan. 😁 Ehkä joskus vielä luovumme tästä ”kaikki-pitää-tehdä-itse” mentaliteetista! Itseasiassa tälläkin hetkellä mielessä pyörii  huikea oikeiden koodarien tekemä pakopeli. Jonain päivänä? 😏

Tohtorin kadonnut kissa -pakopelin vaatimat vihjemateriaalit pystyy printtaamaan kotona tai tilaamaan meiltä postitettuna kotiin. Yksipuoleiset väriprintit on tarkoitettu nuoremmille lapsille, sillä ne on helppo palastella piilottamiseen sopiviksi. Puutalobabyn Kristan postauksesta löytyy mahtavia vinkkejä pelijärjestelyihin!

Pelivihko on haastavampi, vaikka samoista tehtävistä onkin kyse. Olemme lisänneet jokaiselle nettisivulle tehtäviä helpottavia vinkkejä, joita voi halutessaan hyödyntää. 

Lasten pakopeli netissä ratkottavaksi

Millaisia vaikutuksia koronalla on ollut teidän arkeen ja onko tullut kokeiltua jotain uutta? Meidän kokeilu pelasti yrityksen tilanteen. Nyt odottelemme kesää rauhallisen toiveikkaana. Ehkä pikkuhiljaa ihmiset pystyvät taas järjestämään synttärijuhlia lapsille ja myöskin HupaLaatikoiden kysyntä sitä kautta vilkastuu. Toivotaan, että korona pysyy kurissa ja mahdollisimman moni terveenä! 


Lue muita blogitekstejä

Jätä kommentti