Lasten synttärit kotona

Lasten synttärit – Pakopeli on hauska ohjelma juhliin

Lasten pakohuonetta muistuttavan seikkailun ratkaiseminen on aivoja haastavaa ja hauskaa tekemistä lasten synttäreille, sekä superhelppoa aikuiselle järjestää. Vuokrattavista HupaLaatikoista löydät sopivan vaihtoehdon eri-ikäisille lapsille.

Kivaa yhteistä tekemistä synttäreille

HupaLaatikko sopii lasten synttäreille ohjelmaksi niin kotona kuin muussakin juhlatilassa. Jokaiseen laatikkoon kuuluu oma tarina, joka innostaa lapset seikkailemaan ja etsimään vihjeitä, joiden avulla useilla lukoilla lukittu laatikko avautuu. Suurin osa seikkailuistamme sopivat juoneltaan hyvin sekä tytöille että pojille.

Laatikon mukana saat selkeät ohjeet, kuinka peli valmistellaan. Aluksi piilotat vihjeet ympäröivään tilaan ja sen jälkeen valmistelet lapset seikkailuun taustatarinan avulla. Pelin kesto on yleensä noin 30-60 minuuttia riippuen piilopaikkojen haastavuudesta ja lasten iästä.

Suosittelemme ryhmäkooksi 2-6 lasta, jotta kaikille riittää löydettävää ja ratkottavaa. Mikäli ryhmäkoko syntymäpäivillä on iso, voit vuokrata myös kaksi laatikkoa, jolloin saat toiseen -50 % alennuksen. Harkitse myös, voisitko jakaa ryhmän kahteen osaan ja pelauttaa seikkailun useamman kerran peräkkäin juhlien aikana. 

PAKOPELIVAIHTOEHDOT LASTEN SYNTTÄREILLE

Jokaisessa pakopelissä on lukittava laatikko ja joku laatikosta löytyvä esine. Lukkoja on erilaisia: numerolukkoja, avainlukkoja ja yksi elektroninen suuntalukko. Vihjeiden ratkomisessa lapset pääsevät hyödyntämään mm. ääntätallentavaa laitetta ja UV-taskulamppuja.

PORMESTARIN UNILELU 

Pahamaineinen rosvojoukko on varastanut Pönttilän pormestarin antiikkisen unilelun. Lasten tehtävänä on löytää kätketty ryöstösaalis, ja vapauttaa se avaamalla lukot. 

 • 6-12-vuotiaille: nuoremmille on oma helpompi ohjeistus, 8-12-vuotiaille haastavampi ohjeistus
 • Sopii myös ulos piilotettavaksi

“Laatikko sisälsi monipuolisia juttuja ja kivoja välineitä. Etukäteen ajattelin, että tehtävät ovat liian vaikeita, mutta pienellä ohjauksella lapset kyllä yllättivät minut nokkeluudellaan.”

 • Tuunausvinkkejä:
  • Kodin työhuoneesta tuunattu pormestarin työhuone.
  • Isommilla lapsilla voi olla kello lisäämässä pakohuoneen tuntua
  • Poliisiksi pukeutunut pelinohjaaja
  • Pieni metsikkö pelialueena

Piilota

Perushinta: 50 € + postikulut

Lasten synttärit sisällä:

Lasten synttärit ulkona:

YKSISARVINEN

Ilkeä noita on lukinnut yksisarvisen taika-arkkuun. Aikuiset eivät pysty avaamaan arkkua, vaan avaamiseen tarvitaan lasten ystävyyttä ja yhteistyötä. Huom! Asiakaspalautteen perusteella olemme tehneet helpotetun version nuoremmille ratkojille ja parantaneet ohjeita.

 • 6-13-vuotialle: nuoremmille saatavilla helpotettuja tehtäviä
 • Mainitsethan varauksen yhteydessä minkä ikäisiä ratkojat ovat

“Hohtavan sarven valossa näkyvät yksisarvisten aivastukset olivat lasten mielestä parasta.”

 • Tuunaus: etsi netistä vinkkejä ja askartele tai osta erilaisia teemaan sopivia koristeita, esim:
  • Paperilautasille ja ilmapalloille voi askarrella korvat ja sarven
  • Muffinit voi kuorruttaa ja askarrella niillekin korvat ja sarven
Piilota

Perushinta: 65 € + postikulut

Yksisarvissynttärit kotona:

MONSTEREIDEN MAIHINNOUSU

Hassut hirviöt vaanivat herkkuja. Lasten tehtävänä on vapauttaa monstereiden karkoitin ja pelastaa juhlat.

 • 5-9-vuotiaille

“Herkkuteema sopi hyvin synttäreihin! Lasten mielestä parasta oli uv-kummitukset. Suosittelen!”

 • Vihjeet ovat enemmän hauskoja kuin pelottavia, mutta lisäämällä hämärää tunnelmaa ja omia koristeita saa jännittävyyttä lisättyä helposti
  • Lisää juhlakoristeluihin omia monstereita
  • Muuta tunnelmaa valaistuksen ja taustamusiikin avulla.
  • Voisiko etsinnöissä pompata esiin jotain  jännittävää? 
Piilota

Perushinta: 65 € + postikulut

BOTCORP

Laboratorion kokeelliset nanobotit ovat joutuneet vääriin käsiin ja uhkaavat levitä maailmalle.

 • 9-14-vuotiaille toiminnan ystäville

”Paljon parempi kuin odotin!” – Synttärisankarin kommentti

HUOM! Peli on tarkoitettu pelattavaksi huoneessa, joka muistuttaisi mahdollisimman paljon laboratoriota. Työhuone tai kodinhoitohuone kotona, koululuokka, kerhotila tms.

 • Tuunaa:
  • Askartele tai printtaa erilaisia etikettejä ja varoitusmerkkejä esim. biohazard. Voit koristella purkkeja, pulloja yms. 
  • Löytyykö kotoa tai tutuilla mitään rekvisiitaksi sopivia: labratakkia, suojahaalaria, hengityssuojainta tai kertakäyttöhaskoja
Piilota

Perushinta: 65 € + postikulut

WAZZAA

Kaveriporukan kännykät on pöllitty. Kuka sen teki ja miksi? Huom! Kännykät ovat vanerista tehtyjä, eivätkä mahdollista oikeaa yhteydenpitoa 😉

 • 11-vuotiaasta eteenpäin

“Koukuttaa lapset seikkailun pariin, sillä ihan helpolla ei vihjeet ratkea.”

 • Sopii myös koko perheen yhdessä ratkottavaksi tai kevyttä aivopähkinää kaipaavalle aikuisporukalle esim. kokouksen yhteyteen
 • Vähemmän etsittävää kuin muissa, joten haastavuus on vihjeiden ratkomisessa.
Piilota

Perushinta: 50 € + postikulut

Kivaa tekemistä eskarilaisille ja päiväkoti-ikäisille

HAMMASKEIJUN AARRE

Hammaskeijun aarteessa lapset pääsevät pelastamaan Hammaskeijuille tärkeän taikaesineen, kultaisen hampaan. 

 • 4-7-vuotiaille: omiaan 5-6-vuotiaille, mutta nuoremmatkin tykkäävät olla etsinnöissä mukana

“Sisältää kivoja, helppoja tehtäviä. Hauskaa yhteistä etsittävää lapsille. “

Vihjeet liittyvät hampaisiin ja niistä huolehtimiseen, joten seikkailu mahdollistaa myös ajankohtaisesta asiasta keskustelun 🙂

Piilota

Perushinta: 50 € + postikulut

5 VINKKIÄ LASTEN SYNTTÄREIDEN PELIJÄRJESTELYIHIN

1) Tutustu laatikon sisältöön ja peliohjeisiin mahdollisimman hyvissä ajoin ennen lapsen syntymäpäiväjuhlia. Postitamme laatikon niin, että se on noudettavissa vähintään päivä ennen juhlia, jotta aikuinen ehtisi tutustua laatikkoon rauhassa.

2) Mieti piilopaikkoja etukäteen ottaen huomioon osallistujien iät: alle kouluikäisille paikat saavat olla aika helppoja, mutta kouluikäisille selkeästi haastavampia. Mieti miten haluat rajata pelialueen ja piilotatko vihjeitä ulos vai et. 

3) Onko lapsia enemmän kuin 6? Pystyisikö lapset jakamaan kahteen ryhmään ja pelauttamaan peräkkäin. Aikaisemmin pelin suorittaneet auttavat varmasti mielellään uudelleen piilottamisessa. Vihjeitä voi myös piilottaa eri huoneisiin ja jakaa lapset pienempiin ryhmiin etsimään niitä. Kuten aikuisten pakohuoneissakin, mikäli ryhmäkoko kasvaa isoksi, niin yleensä osa lapsista kokee, ettei pääse touhuun kunnolla mukaan ja menettää mielenkiintonsa.

4) Riittää sinulla intoa tuunata seikkailua tai pelitilaa juhlijoita varten? Voit kysyä meiltä halutessasi tarkempia tietoja seikkailun taustatarinasta ja luoda koristeluilla vielä enemmän pakohuonetta muistuttavaa tunnelmaa lapsille. Joitain tuunausvinkkejä löydät valmiiksi pelin kohdalta.

5) Laatikoiden suositusikärajat ovat suuntaa-antavia: rauhallisille keskittyjille astetta vaikeampi voi olla parempi, kun taas aktiivisille touhuajille voi valita helpomman mutta piilottaa vihjeet haastavampiin paikkoihin.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli jäät arpomaan sopiiko HupaLaatikko ohjelmanumeroksi juhliinne! Lue myös blogikirjoituksemme vinkit pelinohjaamiseen ennen juhlia.

ASIAKASKOKEMUKSIA LASTEN SYNTTÄREILTÄ

PORMESTARIN UNILELU

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Pidettiin seikkailu lähimetsässä ja toimi siellä erinomaisen hyvin. Pojat juoksivat ihan innoissaan ja ratkoivat tehtäviä hyvässä tiimihengessä. UV-lamppuvihjeistä tykättiin ja pikkusiskon mielestä nalle oli söpö! Kiitos! Oli mukavaa aivojumppaa synttäreille! Varmasti vuokrataan teiltä toistekin ja suositellaan kavereillekin.

        11-vuotiaita – Maija S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Ummikkona vain toivoin, että tällaista voisi vuokrata kotiin. Onneksi löysin Hupan sivut Googlen avulla. Kaikki 13 poikaa tykkäsivät tosi paljon! Molempia ryhmiä piti jossain tehtävässä auttaa, mutta ei se ollut huono juttu. Osa lapsista piti etsimisestä, osa taas ratkomisesta. Tosi näppärästi pääsivät arvoituksissa eteenpäin. Tämä oli aikuiselle helppo tapa saada iso poikaporukka tekemään jotain yhdessä.

        8-10 vuotiaitaMarja K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Haastetta sopivasti 9-10-vuotiaille. Järjestimme ulkotiloissa 8 hengen ryhmissä, halukkaille riitti puuhaa. Lapset ratkoivat innokkaasti vihjeitä yhteistyössä.

       9-10-vuotiaita – Paula M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Oli sopivasti haastetta. Jaksoivat hyvin tehdä eivätkä tarvinneet kovin paljon aikuisen apuja.

       9-vuotiaita – Heta WT

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvää harjoitusta yhteistyötaidoille, sopivasti energian purkua! Me järjestettiin peli niin, että etsiminen tapahtui ulkona metsässä. Tässä seikkailussa hyväkuntoisetkin saivat riittävästi haastetta. Pojat tarvitsivat enemmän apua tehtävien ratkomiseen, tytöt taas etsintään. Lapset pitivät tarinasta!

       8-10 vuotiaita – Jenni K

Yleisarvio: Hieman parannettavaa

Oli aika vaikea ja lapset tarvitsivat paljon apua. Lukkojen avaaminen oli parasta. Innostuivat koko hommasta kovasti. Ehkä kaipaisin ohjeisiin ”tarinaa” eri juttujen etsinnöille. Selkeät askeleet miten edetä.

       6-vuotiaita – Emmi R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tykättiin kaikki! Oli haastetta, mutta oli myös helpotusta. Nuoremmille tarkoitetut lisävinkit olivat tarpeen, itsellekin selvensi peliä. Porukka pysyi tehtävän avulla hyvin kasassa. Arkun ylin lenkki voisi olla lyhyempi, jottei arkkuun pääsisi kurkistamaan.

       5-8-vuotiaita – Niina K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lasten mielestä parasta oli erilaisten lukkojen avaus. Aikuinen arvosti, kun lähes kaikki oli valmista – tarvitsi vain piilottaa jutut.

       10-11-vuotiaita – Mari L

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

UV-lamput ja suuntalukko olivat lasten suosikit. Piilojen keksiminen oli aikuiselle haastavinta. Tehtävien taso oli sopivan haastava –  muutamilla vihjeillä selvittiin. Kannen lenkki olisi voinut olla lyhyempi, nyt pystyivät kurkkaamaan sisään.

       6-10-vuotiaita – Pauliina P

Yleisarvio: Ihan ok

Järjestäminen sujui hyvin. Lasten mielestä parasta oli UV-valot ja niillä tekstin selvittäminen. Aikuisten mielestä parasta se, että oli monenlaista puuhaa ja sopivan haastava. Ääniviesti oli vaikea ratkaista, kun oli hälinää paljon.

       8-vuotiaita – Jenni K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tilaaminen ja järjestäminen oli superhelppoa. Ohjeet olivat selkeät. Järjestimme ulkona pelin ja piilotettavaa riitti hyvin suht laajalle alueelle. Pelasimme 4 ja 5 henkilön joukkueissa ja määrä oli juuri sopiva. Tunti pelissä kesti ja lapset jaksoivat keskittyä koko sen ajan erittäin hyvin. Peli oli mielenkiintoinen. Lapsista hauskinta tuntui olevan, kun vihjeitä löytyi ja kun lukot aukesivat. Saivat heti alussa yhden lukon auki ja se selvästi nostatti tunnelmaa. Kiva siis, että oli myös yksinkertaisia lukkoja. Aikuiselle tämä oli helppo ohjelmanumero, ei tarvinnut paljoakaan etukäteisvalmisteluja. Etukäteen jännitti vähän vaikeustaso, mutta se oli lopulta juuri sopiva ja lapset hoksasivat vihjeet hienosti. Muutaman vinkin joutui aikuinen antamaan. Kiitos!

       7-8-vuotiaita – Henni M

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Kiva, että laatikon sai hyvissä ajoin, jotta siihen ehti hyvin tutustua. Laatikko sisälsi monipuolisia juttuja ja kivoja välineitä. Ohjeet voisivat olla vielä selkeämmät. Etukäteen mietin, että tehtävät ovat liian vaikeita, mutta pienellä ohjauksella lapset kyllä yllättivät nokkeluudellaan.
Lasten mielestä parasta: Viiden rosvon järjestäminen, tavaroiden etsiminen, äänivihjepalikka, lukkojen avaaminen ja pormestarin hassu nimi ohjeissa.
Aikuisen näkökulmasta: hintansa väärti kokonaisuus. Kiva kun oli synttäreillä tällainen isompi järjestetty ja spesiaaliohjelmanumero, niin synttäreiden paikkana riitti oma piha. Juuri sopivan mittainen. Viimeisen lukon kohdalla osa lapsista oli jo vähän hapoilla. Kannattaa ohjeistaa, että laatikkoon voi laittaa jotkut herkut tms etsijöille, niin saavat jotain konkreettista yhteisestä onnistumisesta. Me teimme näin tuttumme vinkistä. 

       7-vuotiaita – Piia K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi
Valmistelu oli jännää ja mielenkiintoista. Lapset heittäytyivät tarinaan ja vihjeet uv-lamppuineen ja salakirjoituksineen piti mielenkiinnon koko pelin ajan. Lapsista huomasi mahtavasti oivaltamisen ja onnistumisen riemun.
Vaikka alkuun vihjeet ja niiden yhdistäminen lukkoihin tuntui monimitkaiselta niin ei se käytännössä ollutkaan ja lapset osasivat itse edetä yllättävän taitavasti.

       7-8-vuotiaita – Sanni R

YKSISARVINEN

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat riittävän haastavia, eivät kuitenkaan liian vaikeita. Parasta oli lasten yhteinen tekeminen, onnistumisen kokemukset ja tietty laatikon avaaminen. Olimme lisänneet laatikon sisälle vielä vähän extrapalkintoja, lapset tykkäsivät! Aikuisen piti etukäteen perehtyä huolella. Hyvä, että toimitus oli nopea ja laatikko tuli hyvissä ajoin.

        8-9-vuotiaitaJohanna P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sopiva haastetaso, jos esim. olisi 1 huone per tehtävä. Ohjaajan kanssa muutoinkin hyvä. Oli helppo järjestää ja kivaa tekemistä lapsille kotona.

       7-10-vuotiaitaKaisa K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sarvivalo ja lukot olivat lasten mielestä parasta. Sopivan vaikeita tehtäviä mutta aika paljon tarvittiin aikuisen ohjausta mitä nyt etsitään ja mikä lukko kuuluu siihen. Helppo järjestää.

       6-7-vuotiaitaCamilla H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset tykkäsivät etsiä ja ratkoa vihjeitä. Aikuisen näkökulmasta parasta oli helppous sekä se, että lapset nauttivat ohjelmasta! Tehtävien taso oli erittäin sopiva tälle ryhmälle.

       8-9-vuotiaitaLeo H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Olisin voinut lukea ennakkoon kunkin kohdan paremmin. Lasten mielestä parasta oli ”kaikki” sekä ”etsiminen”. Oli hienoa havaita lasten oivalluksia, yhteistyö ja innostus. Tuskin yksisarvinen koputti, mutta lapset kuulivat avunpyyntöjä, ääniä laatikosta. Eläytyivät siis todella tarinaan. Lapset tarvitsivat aika paljon apua mm. kahta vaille -sanonta teetti vaikeuksia.

       (3-), 5-7-vuotiaita – Hanna H

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia, osa vähän vaikeita. Lapsia oli 9, jaoimme tehtävänosasia niin, että kaikki pääsivät osallistumaan.

Parasta lasten mielestä oli yhdessä tekeminen ystävien kanssa. Aikuinen arvosti monipuolisia tehtäviä, kivoja ideoita. Seikkailun järjestäminen sujui ihan hyvin, täytyi kyllä lukea ohjeet pariin kertaan läpi, jotta pääsi kaikesta kärryille, mutta kaiken kaikkiaan voi kyllä suositella todella lämpimästi! Ohjeita voisi vielä selkeyttää.

       8-9-vuotiaita – Pauliina O

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestely onnistui, pelasimme ulkona. Sää oli kuuma ja me aikuiset olimme suunnitelleet hieman liian haastavan ”radan”, mutta hyvin saatiin peli loppuun! Hopeisen tähden ja kukkien tehtävä oli vaikea ja kurkkasimme koodin. Lasten mielestä peli oli hauska ja vaikea – siksi onnistumisen riemu aivan valtaisa!!! Suosittelen lämpimästi!!

       8-vuotiaita – Miia K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät hieman liian vaikeita lapsille keskenään. Juhlien peruuntumisen vuoksi laatikon teki 1 tyttö ja 1 poika. Kumpikin tykkäsi kovasti, vaikka jonkin verran tarvittiin äidin apua. Kaikki esineet olivat kauniita. Parasta oli aivastusten etsiminen ja hedelmien avaaminen.

       4- ja 7-vuotias – Hannele V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Laatikko tuli ajallaan ja se oli helppo tilata. Laatikon kuvaukset nettisivuilla hyviä. Pelin pohjatarinan kieli oli hieman monimutkaista, voisiko tarinaa hieman yksinkertaistaa.

       7-14-vuotiaita – Silja S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät liiankin haastavia, paljon jouduin neuvomaan. Kovasti tykkäsivät etsiä kaikkia vihjeitä. Noin tunti kului synttäreillä, kun 3 tyttöä ratkoi mysteeriä. Hieno kokonaisuus. Ehkä vielä vihjeet saisivat olla vielä helpompia näille pienille tytöille.

       8-vuotiaita – Riitta V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät sopivan tasoisia. Etukäteisvalmistelut vaativat aikuisilta hieman aikaa. Helppoa kuitenkin, kun seikkailu oli valmiiksi suunniteltu ja tavarat valmiina. Vihjeiden etsimisestä ulkona innostuivat kaikki lapset, koodeja selvittivät innokkaimmat.

       6-11-vuotiaita – K K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvin sujui. Valmistelu oli helppoa hyvien ohjeiden avulla. Seikkailu toteutettiin sisällä tuulisen sään vuoksi, vaikka alun perin oli tarkoitus toteuttaa ulkona. Tehtävät olivat sopivan haastavia, hieman tarvitsivat vihjeitä aikuiselta.  Osallistujia oli 6, mikä tuntui aika isolta ryhmältä. Lapset tykkäsivät tähtiäänivihjeestä eniten.

       8-vuotiaita – Minna K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi
Todella hyvä tarina ja mukavat,vaihtelevat tehtävät ja lukot. Tarina oli helppoa tehdä näinkin nuorille helpoksi aikuisen avustuksella. Tyttöporukka tykkäsi pelistä valtavasti ja se oli kuulemma parasta synttäreissä 
Lasten mielestä parasta oli tutkia yksisarvisen aivastuksia pimeässä lampulla, se oli jännittävää.

       5-6-vuotiaita – Sanni P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestelyt sujuivat muuten nopeasti mutta ohjeiden omaksuminen vei aikaa. Lapset olivat valtavan innoissaan löytyvistä vihjeistä ja avautuvista lukoista. Joku lapsista ei jaksanut keskittyä viimeiseen lukkoon asti ja tehtävistä ei olisi selvinnyt ilman aikuisen apua. 3-4 lapsen ryhmäkoko oli sopiva. Osaan tehtävistä sai antaa aika paljon vinkkejä, toisaalta osa ratkesi helposti. Ohjeita voisi hieman selkeyttää.

        8-vuotiaita – Taina K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Äänivihje liian haastava.

        Sanna L

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset tykkäsivät tehtävistä todella paljon ja kehuivat karttoja upean näköisiksi. Aivastusten etsiminen melkein pimeässä huoneessa oli lasten mieleen. HupaLaatikko oli aivan mahtavaa tekemistä kaverisynttäreille ja lapset viihtyivät hyvin sen parissa. Tehtävät olivat sopivan haastavia osallistujille.

        10-vuotiaita – Sarianne T

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Lapset pitivät kovasti vaikka ensin olivatkin sitä mieltä, että yksisarviset ovat lapsellisia. Hyvin tekivät yhdessä ja eläytyivät seikkailuun.

        7-9-vuotiaita – ML

MONSTEREIDEN MAIHINNOUSU

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Erilaiset arvoitukset olivat lasten mielestä parasta. Aikuisena olin tyytyväinen myös erilaisiin/monipuolisiin vihjeisiin, mitkä pitivät mielenkiintoa yllä. Parasta oli kuitenkin se, että lapset tekivät yhteistyötä ja keskittyivät hienosti tehtäviin.

       5-8 vuotiaita – Saana K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Käytimme pojan synttäreillä. Herkkuteema sopi hyvin synttäreihin! Lasten mielestä parasta oli uv-kummitukset. Aikuisten mielestä se, että oli paljon etsittävää, tarina oli mielenkiintoinen ja ohjeet selkeät. Nuorempien lisäohjeilla oli sopiva haastetaso. Kartassa oli hyvät kuvat, oli helppo tarkistaa onko kaikki löydetty. SUOSITTELEN!

       8-vuotiaitaLaura R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sekä nouto että palautus olivat tosi iisejä. Ihan hirveästi kiitoksia, meillä oli tosi mukavat 8-vuotissynttärit! Lapsia oli 7 ja jaoimme heidät jahteen ryhmään (kaikki 7-9 -vuotiaita poikia). Teini-ikäinen isoveli hoito koko homman mallikkaasti muuten, mutta yksi puinen luuranko oli niin hyvin piilotettu, että isovelikään ei löytänyt sitä ennen kuin toinen porukka oli voittanut. Eli vinkiksi pelinjärjestäjälle, ellei teillä jo jossain se vinkkinä lue, että kannattaa merkitä jonnekin ylös piilopaikat, heh :-). Peli ei todellakaan ollut liian helppo, ei myöskään liian vaikea, toki lapsen temperamentista riippui, kukan jaksoi keskittyä ja kenellä lopahti into hetkittäin. Tällöinkin isoveli otti ohjat käsiinsä ja houkutteli vihjeiden perusteella onnistumisen kokemukseen myös ne, jotka tuppasivat jäämään vähän syrjään. Joka tapauksessa – isosti suosittelen synttäreitä järjestäviä tilaamaan hupalaatikon! Olen henkilökohtaisesti jotain tällaista toivonut jo kauan! Hieno kokemus!

       7-9-vuotiaitaAnnamari K

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

7-vuotiaan synttäreillä peli toimi loistavasti ohjattuna. Lapset keskittyivät tehtävien suorittamiseen ja tehtävät olivat lasten mielestä hauskoja, sopivan vaikeita. Mukava ohjelmanumero syntämäpäiville.

        6-7-vuotiaitaEveliina B

BOTCORP

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Seikkailun järjestäminen sujui hyvin, mutta edellytti aikuisen kunnollisen perehtymisen peliin. Alun pienen epäröinnin jälkeen peli imaisi kaikki pojat mukaansa. Pelinjärjestäjältä vaadittiin pelisilmään huomata, milloin antaa lisävihjettä pelaajille, jotta mielenkiinto säilyi. Synttärisankarin kommentti oli: ”Paljon parempi kuin odotin!”.

        11-vuotiaitaPetra S

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Ryhmän 1 mielipide: erityisen kivaa piilomerkinnät. Ryhmä 2 mielipide: lukot ja pikku-ukkelit parhaita. Laatikosta löytyneitä ”lääkkeitä” pitivät epäilyttävinä 😀 Järjestämisessä oli mukavasti tilaa kustomoinnille, jolla pystyi myös säätämään vaikeustasoa erilaisille ryhmille. Kehitysideana toivoisin tunnelmamusiikkia taustaksi.

        Ryhmä 1: 12-13-vuotiaita  Ryhmä 2: 9-10-vuotiaita + aikuinen  – Jukka R

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Sujui oikein hyvin. Kun pääsi itse sisälle vihjeisiin, niin oli helppo ohjata lapsia tarvittaessa. Vilkkuvalolle en tiennyt käyttötarkoitusta. Tehtävät olivat sopivan haastavia.

        7-9-vuotiaitaJenna P

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia. Erilaiset lukot olivat kivoja.

        11-vuotiaita 

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Tehtävät olivat sopivia. 

        10-vuotiaita 

Yleisarvio: Ihan ok

Ratkomisessa tarvittiin vielä apua ja osalla oli keskittymisvaikeuksia. Järjestäminen vei aikaa. Toki meillä oli savukonetta ja ihan aitoja labravehkeitä myöten kaikki. Onneksi laatikko tuli muutamaa päivää ennen. Lamppujen patterit olivat aika heikot ja jouduimme vaihtamaan yhteen omat patterit.

       10-vuotiaita – Aleksi M 

WAZZAA

Teinipojan pakopelisynttäreistä löytyy pidempi tarina Minna M:n Kiljusten blogi kirjoituksesta.

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Hyvin sujui järjestäminen. En ymmärtänyt aluksi äänipalikan tarkoitusta, siitä olisi voinut olla ohjeissa. Hienosti kuitenkin sain apuja, kun kysyin. Tosi hauska ohjelmanumero, ehdottomasti kokeilemme toistekin! Riitti herkuttelun ja lahjojen avaamisen lisäksi sellaisenaan synttäriohjelmaksi. Viikonlopun aikana myös aikuiset ehtivät pelata. Tasoltaan aika vaikea!

       11-vuotiaitaAnu V

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Järjestelyt sujuivat hyvin, kun ensin olin opiskellut ohjeet oikein hyvin. Ehkä järjestäjälle voisi olla yksityiskohtaisemmat ohjeet, kuinka vinkata lapsia tehtävissä paljastamatta liikaa. Lapset olivat ihan innoissaan, 12-vuotiaille on vähän hankala enää keksiä tekemistä. Oikeita puhelimia ei muuten näkynyt kertaakaan pelin aikana!

       12-vuotiaitaSusanna B

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Aikuisen mielestä helppo ja toimiva konsepti. Lapset olisivat viihtyneet pitempäänkin arvoitusten parissa.

        9-11-vuotiaitaNiina K

HAMMASKEIJUN AARRE

Yleisarvio: Mahtavasti toimi

Kaikki sujui erinomaisesti! Tehtävät olivat juuri oikeantasoisia, vanhempien pienellä avustuksella 😊 Vuokraamme varmasti jatkossakin!

    4-6-vuotiaita – Laura K

Liity sähköpostilistallemme niin kuulet uutuuksistamme ja tarjouksistamme!