Yhteisiä onnistumisen hetkiä Hupalaatikon parissa

Pakohuonepelien ratkaiseminen yhdessä toimii tutkitusti hyvänä ryhmäyttäjänä: yhteiset oivallukset ja onnistumisen ilo voimistavat ryhmään kuulumisen tunnetta. HupaLaatikon avulla leiriohjaajat pystyvät vaivattomasti järjestämään leiriläisille pakohuonetyylisen pulmaseikkailun mihin tahansa ympäristöön. Laatikoita on eri-ikäisille suunnattuja, sekä sisä- että ulkotiloihin sopivia. 

Onnistumisen iloa pulmien ratkettua

Leiriohjaajan kokemus

Pelautimme Pormestarin unilelun 5-6 leiriläisen ryhmille. Ryhmän jäsenet etsivät ensin kaikki piilotetut tavarat metsästä ja alkoivat sitten yhdessä ratkaista pulmia. Meillä se toimi erittäin hyvin: jokaiselle ryhmässä oli tehtävää ja kaikki olivat mielenkiinnolla mukana. Kaikki ryhmät saivat pulmat ratkaistua noin 40 minuutissa. Rosvojen järjestykseen laittaminen oli ehkä haastavinta, mutta maltilla siitäkin selvittiin. Hyvä vaan, että mukana oli sellaisia tehtäviä, joissa tarvittiin keskittymistä. Meidän kokemuksemme mukaan Pormestarin unilelu oli oikein sopiva 9-12 vuotiaiden leiriohjelmaksi. Ehdottomasti vuokraamme uudenkin pelin, mikäli siitä tulee meidän ikäryhmälle sopiva ja sitä voi käyttää myös ulkona.

Mia - TUL:n leiriohjaaja Varsinais-Suomi (syksy 2018)

vuokrahinnat

Varaa HupaLaatikkosi hyvissä ajoin. Toimitamme laatikon lähimpään Postin noutopisteeseen 1-2 arkipäivää ennen leirin alkua. Palautus vuokraviikon jälkeisenä maanantaina. Laatikon sisältöön ja ohjeisiin on hyvä tutustua rauhassa ennen seikkailun järjestämistä. 

HupaLaatikon voi noutaa myös kotoamme Lempäälästä, Kouvolasta tai Jenga-Jengalan toimipisteestä Siilinjärven Vuorelasta, jolloin säästät postikulut. Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta ja ohjatuista HupaLaatikko-elämyksistä!

vuokraus viikoksi

80 €

+ Postikulut edestakaisin 19 € (alv 24 % sisältyy hintoihin)

Laskutus verkkolaskuna tai lasku sähköpostin liitetiedostona