fbpx

Hupalaatikko pidempiaikaiseen käyttöön

HupaLaatikon voi myös ostaa omaan käyttöön. Pidempiaikainen käyttömahdollisuus helpottaa isojen organisaatioiden kuten koulun, päiväkodin ja seurakunnan toimintaa, kun opettajat/ohjaajat voivat noutaa laatikon suoraan omasta tarvikevarastosta. HupaLaatikot on tehty kestämään käyttöä ja aikaa, jolloin niitä pystyy hyödyntämään vielä usean vuoden ajan ostosta.

HupaLaatikoita on useita erilaisia, eri tarkoituksiin ja eri ikäryhmille suunniteltuina. Lue lisää ja tilaa teille sopiva laatikko. Voit myös kertoa meille millaiselle laatikolle sinulla olisi käyttöä, niin pistämme luovat aivot töihin! 

HupaLaatikko ja sen lukkoja
HupaLaatikot tarjoavat oivaltamisen riemua sekä kehittävät loogista ajattelua ja yhteistyötaitoja.

HupaLaatikko vaihtoehdot

pormestarin unilelu

Rosvojoukko on varastanut pormestarin unilelun. Lasten tehtävänä on löytää kätketty ryöstösaalis, ja vapauttaa se avaamalla kuusi lukkoa vihjeiden avulla. Seikkailun voi järjestää sisällä tai ulkona kuivalla säällä. HupaLaatikko sopii isommille lapsille (8-vuotiaasta)

Ostohinta 580 € (sis. alv 24 %)

hammaskeijun aarre

Hammaskeijun aarre on pienemmille lapsille (noin 3-8 vuotiaille) sopiva seikkailu, jossa lapset pelastavat Hammaskeijujen taikaesineen, kultaisen hampaan. Seikkailun voi järjestää sisätiloissa. 

Ostohinta 580 € (sis. alv 24 %)

wazzaa

Anna teineillekin mahdollisuus heittäytyä seikkailuun! Kaveriporukan kännykät on pöllitty. Kuka sen teki ja miksi? Piilotettujen kännyköiden ja muiden vihjeiden löytäminen tuo ryhmälle pohdittavaa. Wazzaa on suunniteltu yli 12-vuotiaille.

Ostohinta 550 € (sis. alv 24 %)

Seurakuntien lapsityöhön

Seurakuntien lapsityöhön suunniteltu HupaLaatikko havainnollistaa tärkeitä teemoja mm. Jumalan rakkautta ja anteeksiantoa. Seikkailua voi hyödyntää pieninä osina tai tarinan voi pelauttaa kokonaan esimerkiksi päiväkerhossa tai leirillä. HupaLaatikko sopii 3-10 vuotiaille. 

Ostohinta 520 € (sis. alv 24 %) tai vuokraus 95 €/vko (+ postimaksu 18 €).