Monsterit – Pelastakaa herkut hirviöiltä!

HupaLaatikoistamme Monsterit -seikkailu sopii loistavasti nuorempien lasten juhliin, sillä herkut ovat aina juhlien kohokohta! Lapset saattavat jo etukäteen miettiä, että mitähän herkkuja on kaverijuhlissa tarjolla.

Monsterit-juhlissa lasten tehtävänä on pelastaa herkut keksimällä miten lukitun laatikon saa auki, ja vapauttaa herkkuja vaanivia monstereita karkoittava ”Silmäsauva”. Sauva laitetaan pöytään varjelemaan tarjottavia ja niin herkuttelu voi turvallisesti alkaa!

Pakopeli sopii tarinaltaa hyvin kotijuhliin ja erilaisiin juhlatiloihin. Myös leirikoulut ja yökoulut voivat hyödyntää peliä varsinkin, jos koululaisilla on ollut lupa ottaa jotain omaa pientä herkkua mukaan. Peliin saa lisää tunnelmaa hämärällä valaistuksella ja jännittävällä taustamusiikilla. Taustamusiikkia voi etsiä esimerkiksi ”Halloween musiikki” -hakusanalla.

Etsiminen oli kaikkien mielestä kivaa ja siinä meni tuo kohta 4-vuotias pikkusiskokin hyvin mukana. Puhuva muumio oli tosin pikkusiskosta pikkuisen pelottava. Aikuisen ohjausta tarvittiin vielä aika paljon, mutta hyvin hoksasivat monta juttua itsekin. Valvova silmä herkkupöydässä oli ratkiriemukas, kun sitä käänneltiin toisia päin valvomaan.

6-vuotiaiden poikien synttärit Maria T

Jos jokin askarruttaa, otathan yhteyttä info@hupa.fi.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00