fbpx

Pulmahuone Hupa

Lempäälässä sijaitseva Pulmahuone Hupa on erityisesti lapsille suunniteltu, mutta isommillekin sopiva pakohuone, joka tempaa osallistujat mukaan mystiseen talvimetsään. Miksi kaikki metsäneläimet ovat jäätyneet? Kuinka loitsulukot avautuvat?

Meillä järjestät helposti pienen porukan synttärit tai vietät laatuaikaa perheen kesken. Tämä pakohuoneseikkailu sopii kaikenikäisille! 

Oivaltamisen ja löytämisen riemua lempäälässä!

kivampi kuin pakohuone

Pulmahuone Hupa on sisutettu taianomaiseksi koko perheelle sopivaksi maailmaksi, jossa pelillinen seikkailu tempaa kaikki mukaansa. Seikkailun pulmia voi ratkoa kaikessa rauhassa tai vaikka unohtua hetkeksi leikkimään hauskoilla yksityiskohdilla. Meillä ei ole aikapainetta eikä liian pelottavia yksityiskohtia.

Pulmahuoneen seikkailu sopii kaikenikäisille. Alle 7-vuotiaille mukaan tarvitaan vähintään yksi vastuullinen aikuinen, mutta sitä vanhemmat lapset voivat halutessanne ratkoa pulmia keskenään pelinohjaajan valvonnassa.

PulmaSeikkailu: Jäätynyt metsä

Koko metsä on jäätynyt ja eläimet sen mukana. Miten ja miksi näin on käynyt, ja ennen kaikkea, kuinka tilanteen voi korjata. Onko vanhan velhon mökistä apua? Hupan uusi ja jäätävän upea seikkailu on avautunut helmikuussa 2019! Liity seuraamaan Hupan Facebook-sivua @pulmahuone ja näe lisää kuvia seikkailusta! 

pelinohjaus

Varmistaaksemme pelin sujuvuuden, tyypillisistä pakohuoneista poiketen, pelinohjaaja on huoneessa mukana. Pelinohjaaja auttaa keskenään pelaavia lapsia seikkailussa juuri oikean verran. Ohjauksen tarkoitus on, että oivalluksen ja löytämisen ilo jää lapsille, mutta turhautuminen ja väärien reittien seuraaminen katkaistaan ajoissa. Ohjauksella pyritään myös varmistamaan, että kaikki ryhmän jäsenet saavat vuoroa, mikäli lasten omat kyvyt eivät vielä riitä tasavertaiseen yhteistyöhön. 

Pelinohjauksen ansiosta sama peli toimii kaikille: pienille ja isoille, rauhallisille ja vilkkaille, nopeille oivaltajille ja hitaammin pohtiville. Pelin aikana eteneminen on selkeä huomata ja siitä palkitaan jatkuvasti, joten motivaatio jatkaa etsimistä ja ratkaisemista säilyy korkeana koko ajan.

Lue lisää artikkelistamme kenelle pulmahuone sopii ja mitä porukan valinnassa kannattaa huomioida.

Synttärit hupassa

Hupassa voi myös juhlia synttäreitä omin herkuin ja tarjoiluvälinein. Käytössänne on ruokapöytä ja tuolit. Varauksen kokonaiskesto pulmien ratkomisen kanssa on synttäreillä 1,5 tuntia. Varauksen voi tehdä varausjärjestelmästä kirjoittamalla lisätiedot kenttään ”Synttärit”. 

kokemuksia Hupasta:

Pulmahuoneesta jäi kaikille lapsille paljon onnistumisen kokemuksia, joista kertoivat illalla isille. Kilvan kehuivat itseään, kuinka olivat jotain huomanneet. Itse olin niin tyytyväinen, sillä meidän lapset ovat normaalisti liian itsekriittisiä eivätkä kyllä itseään kehu.
Pienin koki huoneen erilailla: aivan kuin hän olisi ollut seikkailupuistossa, jossa pääsee vapauttamaan eläimiä. Hän on sellainen luonnonlapsi. Selvästi huomasi, kuinka luotti sisaruksiinsa ja sai itse keskittyä huolehtimaan, että vapautetuilla eläimillä on hyvä olla ❤️
Huoneesta aisti, kuinka kovasti on nähty vaivaa sen eteen, että lasten seikkailu on sujuvaa,. Monissa kohdissa ihmettelin, miten paljon onkaan vaatinut työtä saada palaset loksahtamaan kohdilleen, jotta arvoitus ei ratkea liian aikaisin, ei ole liian helppo tai liian vaikea, ja että tehtävät on keskenään erilaisia.
Kaikenkaikkiaan 5/5 kokemus!

Ellu – Lempäälä (Pulmahuone Hupa, 2019)​

Jos minulla olisi vapaata koulusta, kävisin joka päivä 10 kertaa. Eniten tykkäsin söpöstä kummituksesta. Myös lukot olivat ihania! Yksin siellä ei kyllä pärjäisi vaan pitää olla kavereita mukana ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.

10-vuotias tyttö - Nokia (Pulmahuone Hupa, 2019)

UV-valossa

Pulmahuoneen hinnasto

Pulmahuone

perushinta

60 €

Hinta sisältää seikkailun 3:lle pelaajalle

Lisäpelaajat maksavat 20 €/hlö. Max 6 pelaajaa.

Alle 3-vuotiaat ja lasten mukana tulevat aikuiset seikkailevat lisämaksutta.

Seikkailun kesto on noin 1 tunti.

Seikkailemaan tullaan aina ajanvarauksella. Pulmahuone on varaajien yksityiskäytössä.

Synttärihuoneen

varaus

+20 €

Lisämaksu synttärihuoneen käytöstä

Seikkailu normaalihinnan mukaan 20 €/lapsi. Max 6 lasta.

Pulmahuone on varaajien käytössä 1,5 tuntia. Seikkailun kesto on noin 1 tunti, jonka jälkeen synttärihuoneessa voi juhlistaa sankaria ja nauttia juhlaherkkuja.

Omat juhlaherkut ja astiat mukaan

Seikkailemaan tullaan aina ajanvarauksella. Pulmahuone on varaajien yksityiskäytössä.

Varauskalenteri

Varauskalenterista näen vapaana olevat ajat Pulmahuoneelle. Mikäli et saa varauksesta heti ensimmäistä vahvistusviestiä, jokin meni vikaan. Varmista silloin varauksen läpimeno sähköpostilla pulmahuone@gmail.com tai puhelimitse.

heinäkuu 2019
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234