fbpx

Pakopeli seurakunnan kerhossa

“Eksyneet lapset” on seurakunnan varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön toimintaan sopiva pakohuoneseikkailu. Lapset tempautuvat mukaan peliin, jossa kristilliset arvot ovat vahvasti läsnä. Laatikon uudenlaiset hoksaamista vaativat pulmatehtävät ja jännät sorminäppäryyttä harjoittavat lukot voimistavat tarinan opetuksia, ja jäävät varmasti erilaisena elämyksenä lasten mieleen. 

Seikkailu sopii laajasti 3-10-vuotiaille ratkottavaksi, sillä laatikossa on kahta eri vaikeustasoa olevia tehtäviä.

Pelin järjestäminen lapsille

HupaLaatikon mukana tulee selkeät ohjeet järjestämiseen.

Aluksi aikuinen piilottaa pulmien vihjeet valittuun tilaan, jonka jälkeen hän valmistelee lapset seikkailuun taustatarinan avulla. 

Laatikossa on erilliset ohjeet alle 7-vuotiaiden ja 7-10-vuotiaiden peliin. Aikuinen ohjaa nuorempien lasten seikkailun kulkua ja ryhmässä keskustellaan pulmista ja niiden ratkaisuista. Isommat lapset ratkovat tehtäviä mielellään omatoimisemmin.

Nuorempien ryhmäkoko voi olla isompi, mutta 7-1o-vuotiaiden kerhossa suosittelemme enintään 6 lapsen ryhmäkokoa. Ison ryhmän voi jakaa kahteen ja pelauttaa peräkkäin tai vuokrata kerralla kaksi laatikkoa, jolloin toiseen saa -50 % alennuksen. 

Yhden ryhmän pulmaseikkailu kestää noin 30-45 minuuttia, riippuen paljon myös vihjeidän piilopaikkojen vaativuudesta.

Seurakuntien kerho- ja leiritoimintaan sopiva pakopeli.

Hinnasto

Eksyneet lapset -seikkailun voi ostaa seurakunnalle omaksi tai vuokrata. Varaa vuokralaatikko hyvissä ajoin. Toimitamme laatikon postitse kirkon toimistoon tai muuhun toivottuun paikkaan edellisen viikon lopulla, jotta ohjaajat ehtivät tutustua laatikkoon ennen kerhokokoontumisia. Ostettavien Hupalaatikoiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3 viikkoa tilauksesta. 

osta pidempiaikaiseen käyttöön

285 €

Isommille seurakunnille yhteiseen käyttöön

Postikulut 9,50 €

Lukot ja välineistö kestävät käyttöä. Takuu 1 vuosi, mikäli joku osa hajoaa niin korvaamme sen.

Lukittavan laatikon voitte koristella mieleiseksenne!

Kysy tarjousta useammasta laatikosta!

vuokraus viikoksi

67 €

Pienille seurakunnille edullinen vaihtoehto

Postikulut edestakaisin + 19 €

Suunnittele etukäteen ja kierrätä viikon aikana HupaLaatikko useammassa seurakunnan kerhossa tai jaa kustannukset vaikka naapurikunnan kanssa.

Lisäviikko 60 €/viikko

millaisia tehtäviä laatikossa on?

“Tässä huoneessa on viisi pikkuista kaverusta Kaisla, Aatos, Soila, Tino ja Eppu. Nämä kaverukset ovat riidoissa keskenään ja eksyneet Jumalan luota. Auttaisitteko löytämään heidät ja johdattamaan heidät takaisin Jumalan suojaan? Oletteko valmiina seikkailuun?”

"Sinä oot ihan tyhmä..."

“Ennen eksymistään lapset olivat käyttäytyneet tosi ilkeästi toisiaan kohtaan. Selvittäkää mistä riidoissa oli kyse, ja auttakaa heitä pyytämään anteeksi ja antamaan anteeksi.”

“Jumalan kanssa voi jutella omin sanoin tai tuttuja rukouksia käyttämällä. Näillekin eksyneille lapsille tulisi parempi olo, jos he muistaisivat tutun rukouksen. Käyttäkää korvia ja silmiä apunanne!”

Keksitkö mihin lasten iltarukoukseen nämä kuvat liittyvät?
UV-valossa
Lapset ratkovat tehtävää UV-valojen avulla.

“Jumalan olemassaolo ja Hänen rakkautensa ovat asioita, jotka pystymme tuntemaan vaikkemme niitä yleensä pysty näkemään. Etsikää tästä huoneesta merkkejä Jumalan rakkaudesta, joita ette voi nähdä muuten kuin näiden erikoistaskulamppujen valossa.”

lastenohjaajien kokemuksia

Eksyneet
Lasten arvio 100/100! Koululaiset tykkäsivät tehtävistä. Numerolukot olivat todellinen hitti, melkein tuli kinaa niiden avaamisesta. Saatiin hyvin kulumaan 45 min seikkailun parissa, kun hyödynsin monipuolisesti tilojen piilopaikkoja.
1.-2.-luokkalaisten iltapäiväkerho
Eksyneet
"Pulmat ja tehtävät innostivat lapset heti. Pienempi ryhmäkoko (alle 7 lasta) olisi ollut parempi, sillä nyt lukkojen avaamista täytyi hieman sovitella. Seikkailun idea oli loistava ja lapset tykkäsivät etsiä ja ratkoa vihjeitä! Oikein mukavaa puuhaa."
1.-3.-luokkalaisten puuhakerho
Eksyneet
"Tehtävät olivat hyviä ja sopivan haastavia päiväkerhoikäisille. Numerolukot olivat 3-vuotiaille vähän liian vaikeita vielä, mutta hekin olivat tosi innolla mukana etsinnöissä."
3-5-vuotiaiden päiväkerho
Eksyneet
"Lasten suusta: "Oli kivaa avata niitä lukkoja." "Mä haluan etsiä vielä lisää!"
Oli mielekästä ja monipuolista puuhaa lapsille. Hyvä idea 🙂"
3-5-vuotiaiden päiväkerho
previous arrow
next arrow
Slider