fbpx
Ale!

Digipeli – Tohtorin kadonnut kissa

9,90 13,90 

PAKOPELI KOTONA – HELPPOA!

  1. Printtaa tai tilaa postitettavat valmiit pelimateriaalit
  2. Piilota vihjeet, jos haluat lisää puuhaa pienemmille tai pidemmän peliajan
  3. Ratkokaa yhdessä netissä

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa on pakopeleihin kuuluva koko perheen digitaalista ja fyysistä maailmaa sekoittava pulmaseikkailu. Peli koostuu paperisista vihjeistä sekä nettipohjaisesta käyttöliittymästä. Pelin aikana on mahdollista saada helpottavia vinkkejä suoraan nettisivuilta, joten peli ratkeaa varmasti ilman aiempaa pakopelikokemustakin!

Valitse tuote sen mukaan missä muodossa haluat peliin tarvittavien vihjeiden toimituksen:

Itse printattavat vihjeet saat saman tien sähköpostiisi ja ne ovat edullisemmat. Yksipuoleiset väriprintit postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen ja ne sopivat hyvin piilotettaviksi ja siten alakouluikäisten ja alle kouluikäisten kanssa pelaamiseen. Vihko postitetaan ilmoittamaasti osoitteeseen ja se on sopivin vaihtoehto teineille.

Huom! Varaathan riittävästi aikaa postitukseen. Mikäli tarvitset postitettavat vihjeet tiettynä päivänä, lisääthän ostoskoriin pikatoimitustuotteen. Lisäämme tällöin kirjekuoreen PLUS-merkin, jonka seurauksena kirjeellä on seurantakoodi ja Posti toimittaa sen tavallista postia nopeammin perille.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): DIGI-1 Osasto:

Kuvaus

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa

“Löydätte Tohtori Schrödingerin työhuoneeltaan pyörtyneenä lukittujen laatikoiden ympäröimänä. Tohtori kertoo herättyään, että hän on muuttamassa ja laatikot ovat salaisen tiedeprojektin siirtämistä varten. Tohtori hätääntyy, kun huomaa, että hänen rakas kisunsa on kadonnut. Auttaisitteko tohtoria löytämään kissan?”

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa on pakopeleihin kuuluva koko perheen* pulmaseikkailu. Peli koostuu paperisista vihjeistä sekä nettisivuilla etenevästä tarinasta. Voit valita haluatko printata vihjeet itse, tilata yksipuoleiset väriprintit vai pelivihkon. Pelin aikana on mahdollista saada helpottavia vinkkejä suoraan nettisivuilta.

Huomaathan, että digipelin osto antaa sinulla on oikeuden käyttää tätä tuotetta omalla perheellä tai kaverin kanssa jaetussa pelissä. Pelin materiaalien jakaminen muille tai käyttäminen isolla joukolla esim. koulussa tai leirillä vaatii erillisen maksullisen käyttäjien määrään perustuvan käyttöluvan. Otathan sellaista varten yhteyttä osoitteeseen: hupalaatikko@hupa.fi

Asiakaspalautteita:

“Pelattiin ystäväperheen kanssa ja oli ihanaa. Näitä lisää kiitos.” – Helena

“Oli kiva pulma ja ei niin helppo aikuisillekaan. Piti turvautua vinkkeihin aika paljon.” – Tiina

“Oli kivaa, mutta tehtävät oli vähän vaikeita, mutta äiti ja isi auttoivat. Etsiminen oli tosi kivaa, ja tehtävien tekeminen, sai miettiä ja kirjoittaa koodin. Oli kiva tehdä vaikeita juttuja. ” -Tytöt 5- ja 7-vuotta

“Ihan paras.” – Päivi

*Ikäsuositukset:

Päiväkoti-ikäiset: Lapset rakastavat etsimistä, joten panosta siihen. Tekstiosat voit puhua omin sanoin tekstiä helpottaen. Anna lapsen osallistua taitojen mukaan ratkaisemiseen ja esim. koodien syöttämiseen. Seikkailkaa yhdessä lasta tukien! Blogista Puutalobaby löydät vinkkejä kuinka sovittaa peli nuoremmille lapsille.

Alakouluikäiset: Toimii parhaiten perhepelinä. Lapset ovat tasavertaisina ratkomassa vanhempien kanssa. Ottakaa tarvittaessa helpottava vinkki! Puutalobabyn blogista löydät nuorempien pelinjärjestelyihin vinkkejä.

Yläkouluikäiset: Noin 11-vuotiaasta ylöspäin lapset/teinit voivat kokeilla ratkoa perhepelin lisäksi myös sisarus- tai kaveripelinä. Vinkit avustavat tarvittaessa eteenpäin.

Aikuiset: Peli tarjoaa oivallettavaa myös aikuisille, mutta pelin kestoa aikuisilla on vaikea arvioida.

Pelin voi jakaa myös sukulaisen tai muun tutun aikuisen kanssa videoyhteydellä, mikäli vihjemateriaalin jako onnistuu!

Lisätiedot

Tuote

Printtaan itse, Yksipuoleiset väriprintit, Vihko

Saatat myös pitää...