DIGI – Ryhmille: Tohtorin kadonnut kissa

27,90 109,00 

Sarjakuvapakopeli kouluun, leirille tai kerhoon

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa on sarjakuvamuodossa oleva pakopeli. Peli koostuu paperisista vihjeistä sekä netissä etenevästä sarjakuvasta.

  1. Ryhmä jaetaan pienryhmiin (2-4 lasta/ryhmä)
  2. Jokainen ryhmä tarvitsee nettiyhteydessä olevan tabletin, läppärin tai kännykän ratkomista varten.
  3. Lisäksi ryhmä tarvitsee paperiset vihjeet joko helpompina yksipuoleisina printteinä tai haastavampana vihkona. Saat latauslinkin näihin tiedostoihin. Voit myös tilata meiltä valmiiksi printatut materiaalit postitettuna.

Tilauksen yhteydessä saat salasanan, jolla pääsee peliin rajoittamattomasti viikon, kuukauden tai 6 kuukauden ajan. Pystyt siis tutustumaan itse peliin etukäteen ja pelauttamaan pelin useampia kertoja.

Peli löytyy sivulta hupagames.com/tohtori

Valitse tuote sen mukaan kuinka pitkän voimassaoloajan haluat pelille.

Voimme laskuttaa pelin myös verkkolaskulla tai sähköpostitse, otathan tällöin yhteyttä hupalaatikko@hupa.fi.

Postitettavien printtimateriaalin hinta on 2,50 € / kpl, yli 10 vihkon tilauksiin saatte 25 % alennuksen. Teethän tilauksen sähköpostitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): DIGI-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

Peliä testanneiden opettajien palautteita:

“Parasta opettajan näkökulmasta oli etenkin pelin järjestämisen helppous. Oppilaat olivat valtavan innoissaan, joten kysyntää tämänkaltaiselle toiminnalle on varmasti. Sen järjestäminen ja luominen alusta asti on kuitenkin työlästä. Valmiiseen pakettiin tarttuminen oli kertakaikkisen helppoa! Hyvää palautetta annan myös pelin vaikeustasosta. Oppilaat kaipasivat vinkkejä ja jäivät paikoitellen jumiin tehtäviin. Tehtävien ratkettua oivaltamisen ilo oli suuri, koska se vaatii heiltä työtä. Toisaalta oli myös hyvä, että joukossa oli helpompia tehtäviä, joiden avulla mielenkiinto säilyi hyvin.”

“Oppilaat toimivat sopivan kokoisissa ryhmissä, ja kaikille riitti pohdittavaa. Peli motivoi hyvin ja oppilaat alkoivat heti pohtia pulmia innokkaasti.”

“Oppilaat tekivät hienosti yhteistyötä ja peli vei heidät mukanaan. Vihkot olivat tosi kivat, konkreettinen väline pelin etenemisessä.”

 

Pelin järjestäminen eri ikäisille:

Pelivihkosta löytyy kaksi eri vaikeustasoa: helpompi 6-8 vuotiaille ja vaikeampi 9-14 vuotiaille.

Yksipuoleiset väriprintit sopivat leikattaviksi ja piilotettaviksi. Näiden avulla tehtävien ratkominen on helpompaa, sillä isompien lasten vihkoon on lisätty haastetta ylimääräisillä teksteillä.

 

 

 

Lisätiedot

Kesto

Viikko, Kuukausi, 6 kuukautta

Saatat myös pitää...