Nettipakopeli: Martta-orava ja taikakanto

9,50 

Hypätkää tarinaan mukaan auttamaan pulassa olevaa oravaa!

Martta-orava ja taikakanto on tarinanmuodossa oleva pakopeli. Peli koostuu nettisivuilta luettavasta tarinasta ja ulkoa löydettävistä vihjeistä. Pelivalmisteluissa aikuinen printtaa tai askartelee itse ohjeiden mukaisesti pelivihjeet luonnonmateriaaleja hyödyntäen. Vihjeet piilotetaan ulos pihalle, puistoon tai metsikköön lapsille löydettäväksi. Lasten ratkottua pulmat palataan takaisin tarinan pariin, jossa ratkottu salakoodi syötetään nettisivulla olevaan animoituun lukkoon ja tarina luetaan loppuun.

Peli sopii 4-8-vuotiaille lapsille. Pelin voi ratkoa esim. yhdessä sisarusten tai kavereiden kanssa.  Peli sopii loistavasti myös päiväkoti-, eskari- ja ekaluokkalaisten ryhmiin ratkottavaksi.

 

Osasto:

Kuvaus

PELIN KÄYTTÖOIKEUS

Pelin oston jälkeen saat sähköpostitse peliin pääsykoodin, jolla pääset peliin sisään rajoittamattomasti 1 kuukauden ajan.

Pelin ostaminen onnistuu myös laskutuksen kautta yrityksien ja yhteisöjen kanssa. Kysy tarjousta pidempiaikaiseen käyttöoikeuteen. Yhteydenotto onnistuu parhaiten sähköpostitse hupalaatikko@hupa.fi

Askarteluohjeisiin pääset tutustumaan jo etukäteen tästä linkistä lataamalla.

Tarinan alkua:

”Martta-oravan jalka oli nyrjähtänyt, kun hän oli kiivastuksissaan potkaissut kantoa. Eikä mitä tahansa kantoa, vaan metsän ainoaa taikakantoa. Martan paras ystävä Sami-siili oli kertonut tästä ihmeellisestä kannosta, joka piti sisällään aivan erityistä superherkkua.

Martta oli yrittänyt aukaista kannon ympärillä olevaa lukkoa, mutta hän ei ollut löytänyt sopivaa avainta, eikä hän ymmärtänyt mitään noista lukon pienistä merkeistä. Ajatus herkusta oli kasvanut niin suureksi, että Martta oli kimmastunut ja potkaissut kantoa.

Potkiminen ei ollut auttanut.  – Senhän nyt tietää pieni lapsikin, vaikka en enää ole sellainen, totesi Martta ääneen. Eikä hän enää potkinut kantoa.”

Tarina: Tauno Mathlin

Kuvitus: Larissa Saloranta

 

Asiakaspalaute

Neidin 6-v kaverisynttäreillä ratkottiin Martan pulmia menestyksekkäästi. Lapset tykkäsivät kovasti. – Sonja