DIGI – Tohtorin kadonnut kissa -sarjakuva

10,90 15,90 

Tervetuloa sarjakuvapakopelin pariin!

Tohtori Schrödingerin kadonnut kissa on sarjakuvamuodossa oleva pakopeli. Peli koostuu paperisista vihjeistä sekä netissä etenevästä sarjakuvasta. Pelin aikana on mahdollista saada helpottavia lisävinkkejä netistä, joten peli ratkeaa varmasti ilman aiempaa pakopelikokemustakin!

  1. Printtaa tai tilaa valmiit pelimateriaalit postitse
  2. Piilota paperiset vihjeet etsittäväksi tai tutkikaa vihjeitä pöydän ääressä
  3. Peli ratkotaan nettiselaimen sivulla animoituja lukkoja avaamalla

Tilauksen yhteydessä saat salasanan, jolla pääsee peliin rajoittamattomasti 2 viikon ajan tilauksesta. Pystyt siis halutessasi tutustumaan itse peliin etukäteen tai pelauttamaan pelin useampia kertoja. Olethan yhteydessä sähköpostitse (hupalaatikko@hupa.fi), mikäli peli ei tule heti käyttöön ja tarvitset pidemmän voimassaoloajan salasanalle.

Peli löytyy sivulta hupagames.com/tohtori

Valitse tuote sen mukaan missä muodossa haluat pelimateriaalien toimituksen:

ITSE PRINTATTAVAT VIHJEET:

Saat pdf-tiedostot saman tien sähköpostiisi. Vaihtoehtoina on mustavalkoiset materiaalit väritysohjein ja värilliset materiaalit. Näissä on sama ulkonäkö kuin yksipuoleisissa väriprinteissä.

YKSIPUOLEISET VÄRIPRINTIT

Printtimateriaali postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen ja ne sopivat hyvin piilotettaviksi ja siten etenkin nuorempien alakouluikäisten kanssa pelaamiseen.

VIHKO

Tohtorin muistiinpanovihko sisältää haastavuutta lisääviä extrateksejä. Vihko postitetaan ilmoittamaasti osoitteeseen. Vihko sopii hyvin pöydän ääressä pelaamiseen ja yli 9-vuotiaille.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): DIGI-1-1 Osasto:

Kuvaus

 

Asiakaspalautteita:

”Yleisarvio: Mahtavasti toimi! Lapset 9 ja 10 v ratkaisivat melko itsenäisesti, juuri sopivan haastavia tehtäviä. Mahtavaa, että löydettiin tällainen ohjelmanumero syyslomalle! Lasten mielestä parasta oli keksiä ratkaisuja, ja tietysti etsiä vihjeitä taskulampun valossa. Aikuisen mielestä ihan parasta oli luonnontieteellinen teema ja oikeaa tietoa sisältävät ja monipuoliset materiaalit. Tunnelmaa saatiin pimeydellä, taskulampuilla ja jännällä musiikilla.” – Anna T

”Yleisarvio: Mahtavasti toimi! Seikkailun järjestäminen sujui hienosti. Peli oli hyvin rakennettu ja oli hyvä, että välillä sai kurkistaa myös vihjeitä. En löytänyt mitään puutteita, kaikki toimi loistavasti! Ja onpa mahtavaa, että tällaisia digipeli-vaihtoehtoja on tullut tarjolle!”

”Pelattiin ystäväperheen kanssa ja oli ihanaa. Näitä lisää kiitos.” – Helena

 

Pelin järjestäminen eri ikäisille:

5-8-vuotiaat: Lapset rakastavat etsimistä, joten panosta siihen. Pelimateriaaliksi sopii parhaiten yksipuoleiset väriprintit. Anna lapsen osallistua taitojen mukaan ratkaisemiseen ja esim. koodien syöttämiseen. Seikkailkaa yhdessä lasta tukien! Blogista Puutalobaby löydät vinkkejä kuinka sovittaa peli nuoremmille lapsille.

8-10-vuotiaat: Toimii parhaiten perhepelinä. Lapset ovat tasavertaisina ratkomassa vanhempien kanssa. Ottakaa tarvittaessa helpottava vinkki! Vihko sopii hyvin pelimateriaaliksi.

10-14-vuotiaat lapset/nuoret voivat kokeilla ratkoa perhepelin lisäksi myös sisarus- tai kaveripelinä. Apuvinkit tarvittaessa aikuiselta auttamaan pelissä eteenpäin.

Aikuiset: Peli tarjoaa oivallettavaa myös aikuisille, joten reippaasti lasten mukana ratkomaan!

Pelin voi jakaa myös sukulaisen tai muun tutun aikuisen kanssa videoyhteydellä, mikäli vihjemateriaalin jako onnistuu!

 

Huomaathan, että digipelin osto antaa sinulla on oikeuden käyttää tätä tuotetta omalla perheellä tai kaverin kanssa jaetussa pelissä. Pelin materiaalien jakaminen muille tai käyttäminen isolla joukolla esim. koulussa tai leirillä vaatii erillisen maksullisen käyttäjien määrään perustuvan käyttöluvan. Otathan sellaista varten yhteyttä osoitteeseen: hupalaatikko@hupa.fi

Huom! Varaathan riittävästi aikaa postitukseen. Mikäli tarvitset postitettavan materiaalin alle viikon sisään, lisääthän ostoskoriin myös digipelin pikatoimitustuotteen.

Lisätiedot

Tuote

Printtaan itse, Yksipuoleiset väriprintit, Vihko

Saatat myös pitää...