Varaa HupaLaatikko

Pohdimme yritystoiminnan jatkoa, joten tällä hetkellä emme ota varauksia vastaan. Jo tehdyt varaukset toimitamme sovitusti. Itseprintattavia nettipelejä voi ostaa vielä normaalisti. Siirry tutustumaan nettipeleihin. Rauhallista Joulun aikaa kaikille!

Varausohjeet

  1. Valitse kalenterista kaikki ne päivät, jolloin haluat järjestää HupaLaatikko-seikkailun lasten synttäreillä tai muussa tilanteessa.
  2. Huomioithan varauksissa, että postin kulkuun jää riittävästi aikaa. Me postitamme laatikon niin, että se on 1-2 päivää aikaisemmin haettavissa valitsemastasi postin noutopisteestä. Kiireellisissä postituksissa otathan yhteyttä tekstiviestillä puhelimitse 050-340 4040 / Isa.
  3. Laatikko tulee palauttaa postiin varausajan jälkeen seuraavana arkipäivänä.
  4. Laatikoitamme on pääsääntöisesti hyvin saatavilla. Vahvistamme varauksen sähköpostitse 1-2 vuorokauden sisällä, jotta saat varmuuden laatikon saatavuudesta ja varauksesi voimassaolosta.
  5. Saat varausvahvistuksen yhteydessä ohjeet verkkokauppamaksuun. Muistathan maksaa hyvissä ajoin, jotta voimme myös postittaa laatikon ajoissa.

Hinnasto

Syntymäpäiväjuhlat ja muu lyhyt vuokraus

Pormestarin unilelu tai Wazzaa: 60 €

Monsterit, Yksisarvinen tai BotCorp: 75 €

Vuokra-aika1-2 arkipäivää tai viikonloppu. Postinkulkuun varattavaa aikaa ei lasketa tähän, laatikon voi noutaa heti noutoilmoituksen saapuessa. Palautus vuokra-ajan jälkeen seuraavana arkipäivänä postiin.

Kahden laatikon vuokraukseen saat -15 % alennuksen.

Toimituskulut edestakaisin

Nouto ja palautus postittamalla: 12 €

Toimitus kotiin ja palautus postittamalla: 18 €

Varauskalenteri EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ KÄYTETTÄVISSÄ.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00