Varaa HupaLaatikko

Varausohjeet

  1. Valitse kalenterista kaikki ne päivät, jolloin haluat järjestää HupaLaatikko-seikkailun lasten synttäreillä tai muussa tilanteessa. Jos haluamasi päivät eivät näy kalenterissa vapaana tai haluamaasi varausajankohtaan on alle 2 viikkoa, laitathan sähköpostia osoitteeseen info@hupa.fi, niin katsomme, mitä voimme tehdä.
  2. Huomioithan varauksissa, että postin kulkuun jää riittävästi aikaa. Postitamme laatikon niin, että se on 1-2 päivää aikaisemmin haettavissa valitsemastasi postin noutopisteestä.
  3. Laatikko tulee palauttaa postiin varausajan jälkeen seuraavana arkipäivänä.
  4. HupLaatikoita on pääsääntöisesti hyvin saatavilla. Vahvistamme varauksen sähköpostitse 1-2 vuorokauden sisällä, jotta saat varmuuden haluamasi HupaLaatikon saatavuudesta ja varauksesi voimassaolosta.
  5. Saat varausvahvistuksen yhteydessä ohjeet verkkokauppamaksuun. Muistathan maksaa hyvissä ajoin, jotta voimme myös postittaa HupaLaatikon ajoissa.

Hinnasto

Syntymäpäiväjuhlat ja muu lyhyt vuokraus

Pormestarin unilelu: 60 €

Monsterit, Yksisarvinen tai BotCorp: 75 €

Vuokra-aika1-2 arkipäivää tai viikonloppu. Postin kulkuun varattavaa aikaa ei lasketa tähän, HupaLaatikon voi noutaa heti noutoilmoituksen saapuessa. Palautus vuokra-ajan jälkeen seuraavana arkipäivänä postiin.

Kahden HupaLaatikon vuokraukseen saat -15 % alennuksen.

Toimituskulut edestakaisin

Nouto ja palautus postittamalla: 12 €

Toimitus kotiin ja palautus postittamalla: 18 €

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00