Varaa HupaLaatikko

Koronaan liittyen:

Huolehdimme, että jokainen HupaLaatikko on vähintään 3 päivää ”karanteenissa” ennen kuin postitamme/annamme sen eteenpäin. Lisäksi pyyhimme puhtaiksi ne välineet, jotka pystyy pyyhkimään. Osa on kangaspäällysteisiä eikä niitä voi varsinaisesti desinfioida. Toivomme, että huolehdit omalta osaltasi, ettei laatikoita käytetä, mikäli perheenjäsenellä on koronaan liittyviä oireita. Mikäli haluat, että vuokraamasi laatikko on ollut vielä pidempään ”karanteenissa” niin laitathan varaukseen tiedon.

Varauksen voi aina sairastapauksessa perua sähköpostitse tai tekstiviestillä. Yritäthän tehdä sen ajoissa ennen kuin ehdimme postittaa laatikon.

Varausohjeet

 1. Valitse kalenterista kaikki ne päivät, jolloin haluat järjestää HupaLaatikko-seikkailun lasten synttäreillä tai muussa tilanteessa. Mikäli haluat järjestää seikkailun useampana päivänä, tarjoamme myös viikkovuokraus mahdollisuutta.
 2. Me postitamme laatikon niin, että se on 1-2 päivää aikaisemmin haettavissa valitsemastasi postin noutopisteestä. Laatikon voi myös noutaa Lempäälän Ideaparkista.
 3. Laatikko tulee palauttaa postiin tai noutopaikkaan varausajan jälkeen seuraavana arkipäivänä.
 4. Laatikoitamme on pääsääntöisesti hyvin saatavilla. Vahvistamme varauksen sähköpostitse 1-2 vuorokauden sisällä, jotta saat varmuuden laatikon saatavuudesta ja varauksesi voimassaolosta.
 5. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin verkkokauppamaksuun. Muistathan maksaa hyvissä ajoin, jotta voimme myös postittaa laatikon ajoissa.

Hinnasto

SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT JA MUU LYHYT VUOKRAUS
 • 57 € : Pormestarin unilelu, Hammaskeijun aarre tai Wazzaa
 • 72 € : Yksisarvinen, Monsterit tai BotCorp

Lisäksi postikulut edestakaisin:

 • Tavallinen pakettiposti (nouto lähipostista tai automaatista): 12,50 €
 • Express-posti seuraavalle päivälle: 18 €
 • Säästä postikulut noutamalla omasta noutokaapistamme Lempäälän Ideaparkista (Prisman yläpuolella 2. krs:ssa).

Vuokra-aika: 1-2 arkipäivää tai viikonloppu. Postinkulkuun varattavaa aikaa ei lasketa tähän, laatikon voi noutaa heti noutoilmoituksen saapuessa. Palautus vuokra-ajan jälkeen seuraavana arkipäivänä postiin tai noutokaapille.

VIIKKOVUOKRAUS ESIM. KOULUILLE

 • LISÄHINTA + 45 €
 • Hyödynnä pidempi vuokra-aika ja järjestä seikkailu useammalle ryhmälle esim. koululla, leirillä tai päiväkodissa.

Postikulut edestakaisin:

 • Postitus perille asti: 18 €
 • Maksu: Yrityksille ja yhteisöille laskutus onnistuu verkkolaskuna tai sähköpostilla.

Maksimi vuokra-aika: 8 päivää. Postinkulkuun varattavaa aikaa ei lasketa tähän. Palautus vuokra-ajan jälkeen seuraavana arkipäivänä postiin tai noutokaapille.

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar