Yrittäjäsiskokset

Henkilökuvassa Susanna

Susanna Paasovaara

pulmahuone@gmail.coM

050-365 5046

Henkilökuva

Isa Kivelä

hupalaatikko@hupa.fi

050-340 4040

HUPAN TARINA

”Hupan tarina sai alkunsa keväällä 2017. Vanhempi poikani täytti 11 vuotta ja päädyimme juhlistamaan sitä hänen kavereidensa kanssa aikuisten pakohuoneeseen. Huone osoittautui kuitenkin aivan liian karmivaksi. Tästä päivästä jäi mieleeni pyörimään ajatus: Millainen escape room elämys sopisi lapsille?

Halusin suunnitella lasten pakohuoneen tarjotakseni lapsille oivalluksen, onnistumisen ja yhteistyön elämyksiä. Tämän ajatuksen pohjalta suunnittelin ensimmäisen pakohuoneeni ja perustin Pulmahuone Hupan Lempäälään. Ohjaamalla pelejä Pulmahuoneella pääsin todistamaan lasten iloa useita kertoja. Halusin päästä jakamaan tätä iloa kauempanakin asuvilla lapsille, ja siitä ajatus vuokrattavista HupaLaatikoista lähti.

Testaamalla ideoitani omilla ja lähipiirin lapsilla olen saanut tietoa toimivista ja toimimattomista suunnitteluratkaisuista. Laitan sydämeni ja keksijän aivoni jokaiseen suunnittelemaani peliin ja pyrin tekemään jokaisesta pelistä uniikin elämyksen. Pulmahuone Hupan olen laittanut nyt pidemmälle tauolle, mutta HupaLaatikoita ja netissä ratkottavia pakopelejä suunnittelen edelleen muiden töiden rinnalla. Siskoni Isa on tullut mukaan yrityksen arjen pyörittämiseen ja häneen voittekin olla yhteydessä laatikoiden vuokraamiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa ratkomaan seikkailuitamme!” -Susanna

Hupalaatikoiden noutopiste

Noutokaappi: Ideapark Lempäälä

Ideaparkinkatu 4, 2 krs. (D-ovista sisään, Prisman yläpuolella Business Center käytävän edessä).

Koodin kaappiin saat etukäteen sähköpostitse.

hupalaatikko@hupa.fi

050-340 4040 / Isa

Pulmahuone tauolla toistaiseksi

Lempäälän keskustassa sijainnut Pulmahuone Hupa on toistaiseksi tauolla. Mikäli etsit kodin ulkopuolista tilaa lasten synttäreille niin suosittelemme ottamaan yhteyttä Solisevaan. Solisevan ryhmätilat Ideaparkilla Lempäälässä sopivat esimerkiksi HupaLaatikko-seikkailun järjestämiseen ja tietysti herkutteluun.

ota yhteyttä!