Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse tai tekstiviestillä. Puhelimeen emme yleensä pysty heti vastaamaan mutta soitamme toki takaisinpäin.

Syntymäpäivävaraukset tehdään varauskalenterin kautta. VARAA HUPALAATIKKO

Alla oleva tilauslomake on viikkovuokrauksia ja ryhmien nettipelitilauksia varten esimerkiksi kouluille ja kunnille.

Tilauslomake ryhmätoimintaan (kouluille, kunnille…)

  HUPALAATIKON VUOKRAUS:
  NETTIPAKOPELIN TILAUS:  Kaikkiin lomakkeen hintoihin lisätään alv. 24 %.

  Yhteystiedot

  Hupa Pulmaseikkailut Oy

  37550 Lempäälä

  Sähköposti: hupalaatikko@hupa.fi

  Puhelin: 050 – 340 4040 / Isa

  Puhelin: 050 – 365 5046 / Susanna

  HUPAN TARINA

  ”Hupan tarina sai alkunsa keväällä 2017. Vanhempi poikani täytti 11 vuotta ja päädyimme juhlistamaan sitä hänen kavereidensa kanssa aikuisten pakohuoneeseen. Huone osoittautui kuitenkin aivan liian karmivaksi. Tästä päivästä jäi mieleeni pyörimään ajatus: Millainen escape room elämys sopisi lapsille?

  Halusin suunnitella lasten pakohuoneen tarjotakseni lapsille oivalluksen, onnistumisen ja yhteistyön elämyksiä. Tämän ajatuksen pohjalta suunnittelin ensimmäisen pakohuoneeni ja perustin Pulmahuone Hupan Lempäälään. Ohjaamalla pelejä Pulmahuoneella pääsin todistamaan lasten iloa useita kertoja. Halusin päästä jakamaan tätä iloa kauempanakin asuvilla lapsille, ja siitä ajatus vuokrattavista HupaLaatikoista lähti.

  Testaamalla ideoitani omilla ja lähipiirin lapsilla olen saanut tietoa toimivista ja toimimattomista suunnitteluratkaisuista. Laitan sydämeni ja keksijän aivoni jokaiseen suunnittelemaani peliin ja pyrin tekemään jokaisesta pelistä uniikin elämyksen. Pulmahuone Hupan olen laittanut nyt pidemmälle tauolle, mutta HupaLaatikoita ja netissä ratkottavia pakopelejä suunnittelen edelleen muiden töiden rinnalla. Siskoni Isa on tullut mukaan yrityksen arjen pyörittämiseen ja häneen voittekin olla yhteydessä laatikoiden vuokraamiseen liittyvissä asioissa.

  Henkilökuvassa Susanna

  TErvetuloa ratkomaan seikkailuitamme! – Susanna

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00