Yksisarvissynttärit: Pieni Mimosa-yksisarvinen on pulassa!

Halusimme kehittää jotain herkullisen värikästä juhlien kohokohdaksi, ja niin syntyi Yksisarvinen -pakopeli. Pelin vihjeissä on hyödynnetty sateenkaaren eri värejä ja ystävämme Kate piirsi peliin kolme upeaa saarikarttaa. Palautteiden perusteella lasten suosiossa on 3D-printattu hehkuva sarvi, joka paljastaa yksisarvisten pärskähdysten salaiset aarteet!

Yksisarvis-teeman ympärille on helppo rakentaa hauskat tyttöjen juhlat, jossa yhdessä pelastetaan pieni yksisarvinen. Osasta tehtäviä on pari eri vaikeaustasoa ja sydänvihjeet auttavat nuorempia hahmottamaan ratkomiseen tarvittavat esineet. Peli on tarkoitettu sisätiloissa pelattavaksi mutta ratkominen onnistuu myös ulkona siistin terassipöydän päällä.

Pakopeliä on ratkottu eri-ikäisten lasten synttäreillä hyvin palauttein. Juhlista on helppo rakentaa kokonaisuus teemaan sopivilla koristeilla, herkuilla ja kattauksella. Lisäksi peliä on vuokrattu mm. nuorisotilassa pelattavaksi ja toimintaterapeutin vastaanotolle.

Juhliin osallistujien ikähaitari oli iso, mutta kaikille löytyi tekemistä ja onnistumisen elämyksiä. Lasten mielestä parasta oli yksisarvinen ja lopussa lahjaksi saadut tarratatuoinnit. Aikuisen näkökulmasta mielestäni parasta oli se, että kerrankin kotisynttäreillä oli vapaan leikin rinnalla fiksua ja kivaa yhteistä tekemistä ja ohjelmaa.

       5-10-vuotiaita tyttöjä – Anna J

Lapset tykkäsivät etsiä ja ratkoa vihjeitä. Mielestäni parasta oli järjestämisen helppous ja se, kun näki lasten nauttivan ohjelmasta! Tehtävien taso oli erittäin sopiva tälle ryhmälle.

       8-9-vuotiaita – Leo H

Jos joku askarruttaa, otathan yhteyttä hupalaatikko@hupa.fi. Ystävyyden ja yhteistyön voimaa!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00