Yksisarvinen – Pelastakaa pieni Mimosa-yksisarvinen pinteestä!

Halusimme kehittää jotain herkullisen värikästä juhlien kohokohdaksi, ja niin syntyi Yksisarvinen -pakopeli. Pelin vihjeissä on hyödynnetty sateenkaaren eri värejä ja ystävämme Kate piirsi peliin kolme upeaa saarikarttaa. Palautteiden perusteella lasten suosiossa on 3D-printattu hehkuva sarvi, joka paljastaa yksisarvisten pärskähdysten salaiset aarteet!

Yksisarvis-teeman ympärille on helppo rakentaa hauskat juhlat, joissa yhdessä pelastetaan pieni yksisarvinen. Peli on tarkoitettu sisätiloissa pelattavaksi, mutta ratkominen onnistuu myös ulkona siistin terassipöydän päällä.

Peli on rakennettu niin, että osaan tehtävistä löytyy vihjeet ja materiaalit kahden eri vaikeustason mukaan. Peliä pystyy siis helpottamaan / vaikeuttamaan pelaajien iän mukaisesti.

Pakopeliä on ratkottu eri-ikäisten lasten synttäreillä hyvin palauttein. Juhlista on helppo rakentaa kokonaisuus teemaan sopivilla koristeilla, herkuilla ja kattauksella. Lisäksi peliä on vuokrattu mm. nuorisotilassa pelattavaksi ja toimintaterapeutin vastaanotolle.

Lapset tykkäsivät etsiä ja ratkoa vihjeitä. Mielestäni parasta oli järjestämisen helppous ja se, kun näki lasten nauttivan ohjelmasta! Tehtävien taso oli erittäin sopiva tälle ryhmälle.

       8-9-vuotiaita – Leo H

Jos jokin askarruttaa, otathan yhteyttä info@hupa.fi.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00